MehmetE.
Kilopat
Daha fazla
Saydığınız nedenlerin birkaçı çok gereksiz. Ben de acemi bir şekilde mint kurdum. Bir sıkıntı çıkmadı yani. Burada sana kodlama gereken bir işletim sistemi kur diyen yok. Siz linuxu kullanılamaz bir işletim sistemi gibi eleştirmişsiniz.Bu konuyu açtım çünkü mantık çerçevesinde konuşuruz sandım. Ama Öyle olmadı hemen savunmaya geçildi O savunduğumuz Linux yada Windows benim ve sizin değil.Temeli bizde değil.Sizin malınız yada sahibide degilsiniz.Hazır çekirdeğini kullan grafikle süsle oldu sana hazır bir Os.
Malesef puan, popülarite peşinde değilim.Anladığım şey bir konuda tartışmayı konuşmayı beceremiyorsunuz hakarete varmanızı ne gerek var,5 yaşındaki çocuk demenize ,otostop konusunu farklı merci lere çekmenize gerek yoktu.İnsafsısınız tahammülsüz ve bencilce yazdığınız şeylere katılmıyorum.Boş konu diyorsunuz bir sürü laf ve mesaj yazıyorsunuz ardından demek ki boş değilmiş.
Hele de cahil hiç değilim ,ben değerliyim bana değerli nedenlerle gelseniz hak veririm.Karşınızdaki size katılmıyor diye ezici aşağılayıcı şeyler yazmanız çok ayıp.Konuyu tartışalım dedim süründürdünüz hiç birinize karşı husumetim ,öfkem, kinim yok tanımamda sizleri sonuçta aynı Milletten aynı kandanız.Size yapılmasını istemediğiniz şeyi neden başkasına yapıyorsunuz.Vicdanınıza hükümünüz mü geçmiyor yoksa?Malesef bir Arkadaşınızı kaybettiniz.Bilin ki haksız olsam da bunu nazikçe söylemenizi beklerdim.Cahillik ,çocukluk,hayatın boş konuları benim olsun sizin yolunuz daima açık ,aydınlık olsun.
Saygıyla kalın,itmeden, ezmeden ötelemeden,hakaret etmeden, edeplice,Ahlaklı olun öyle kalın.
SAYGIMLA.
isterseniz üyeliğimi silin burada işim olamaz artık.
HOŞÇAKALIN.![]()
Bakın burası mesela çok yanlış. Çok kullanılmıyor diye kullanılmaması mı gerekiyor? Cevap hakkınızı kullanmanızı bekliyorum.Çok kullanılan bir işletim sistemi değil.