Linux Harici İşletim Sistemi Önerisi

Hocam 150+ dağıtım denedim dediğiniz için soruyorum, bunları da denemiş miydiniz?

Hocam 150+ dağıtım denedim dediğiniz için soruyorum, bunları da denemiş miydiniz?

Adlarını duydum fakat indirmedim yapanları ayakta alkışlıyorum.
(Normalde İphone kullanmıyorum geliştirici seçeneklerinde ilginç bir ayar gördüm.)

1. F12 tuşuna basın.
2. Tablet-telefon simgesine tıklayın.
3. Üst tarafta olan bir yer olacak oradan cihaz seçin.
4. Edit yerine basarak daha fazla cihaz ekleyebilirsiniz.
Bulup mesajımı düzenlemiştim zaten ama yine de teşekkürler. 😄

Ben bu yöntemle Microsoft'un sitesindeki Windows 10 indirme sayfasından direk olarak ISO dosyasını indiriyorum. 😅

(Etiketlemezseniz sevinirim, cok fazla bakmiyorum.) TrueOS (birakildi yakin zaman once ama yan dagitimlari da var), Illumos'un dagitimlari olarak OpenIndiana tavsiye edebilirim. SerenityOS'u deneyebilirsin (cok eski bilgisayarin icin), pop!_os kullaniyorum ben suanda. NomadBSD'de var ona da bir bakin. MorphOS var ama kapali kaynak. Yuzlerce var, buradan ulasabilirisniz: Operating System List
Belki de Unix-like bir OS olan Darwin'in dagitimi olan PureDarwin'e (ya da OpenDarwin'e) bakabilirsiniz. PureDarwin

Son düzenleme:
Solaris var.
OpenSolaris dağıtımlarını deneyebilirsiniz.
Yaklaşık 15 yıl önce talep mesajı göndermiştim. Adresime 3 tane DVD gönderdiler.
Biri Sparc sistemler içindi. Diğer ikisi de PC için 32bit ve 64bit ayrı ayrıydı galiba.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı