Çözüldü Linux için dualbootu kolaylaştıran program önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

wraxos woo

Centipat
Makaleler
1
Dualbootu iki tane farklı SSD için yapacağım.

Programdan istediğim şu:

1-) örneğin Windows'ta normal takılırken bir tuş kombinasyonu basarak mesela " W+3+a " kısa sürede yani en fazla 10 saniyede Linux'a geçmek ve sonra Linux'da iken "W+3+a" basıp kısa sürede Windows'a geçmek.

2-) bilgisayar açarken hangi SSD açılsın diye sorsun.

Benim için en önemlisi 1. madde.

Böyle bir program var mıdır?

@Bayram Tempest sizin bildiğiniz var mı hocam?

Son düzenleme:
Benim tavsiyem Single GPU passthrough yapmanız 1 maddeye en yakın şey bu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu rehber ile yapabilirsiniz.

Benim tavsiyem Single GPU passthrough yapmanız 1 maddeye en yakın şey bu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu rehber ile yapabilirsiniz.

Hocam bildiğim kadarıyla Adobe uygulamaları böyle çalışmıyor.

Ayrıca Yusuf ipek yayında bu soruyu sorulduğunda " videoda anlattım ancak bu başlangıç seviyesi birisine göre değil "demişti ve bence ileri seviye ve başlangıç seviyesi kullanıcıyı güzel ayırıyor.

Benim hangisi olduğumu sorduğum sorulardan anlarsınız zaten 😅

Ama yine de teşekkürler.

Hocam bildiğim kadarıyla Adobe uygulamaları böyle çalışmıyor.

Ayrıca Yusuf ipek yayında bu soruyu sorulduğunda " videoda anlattım ancak bu başlangıç seviyesi birisine göre değil "demişti ve bence ileri seviye ve başlangıç seviyesi kullanıcıyı güzel ayırıyor.

Benim hangisi olduğumu sorduğum sorulardan anlarsınız zaten 😅

Ama yine de teşekkürler.

Rehberi bizzat denedim ilk başta ufak tefek sorun olsa da yapmayı başardım ve tek sorun Online oyunların hile koruması olmuştu onun dışında sıkıntı yok demeni tavsiye ederim en fazla sistemi tekrar kurarsın bazı şeylerde deneyerek öğrenirsin.

Rehberi bizzat denedim ilk başta ufak tefek sorun olsa da yapmayı başardım ve tek sorun Online oyunların hile koruması olmuştu onun dışında sıkıntı yok demeni tavsiye ederim en fazla sistemi tekrar kurarsın bazı şeylerde deneyerek öğrenirsin.

Adobe uygulamaları düzgün çalışıyor sanırım ancak windowsda bile yazılımsal olarak sıkıntılı oyun oynamak için olabilir ama Adobe için bilmiyorum.

Ama denerim dediğinizi yardımınız için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı