Linux için Zoom çevirisini Sosyal'e atmalı mıyım?

Makaleler
4
Daha fazla  
Merhaba dostlar. Sosyal'i bıraktığımı söylemiştim. O günden bugüne 32 bildirim gelmiş. Hepinize teşekkürler. En son çeviri projemin başladığını söylemiştim. Bazı insanlar ile Discord'dan konuştuğumda Sosyal'e atmanın etik olmayacağını belirtmişti. Ancak çeviriyi yaptığımın haberini ilk burada yayınladım. Bir çok yerde paylaşmayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Bu arada proje tamamlanmak üzere. Şu an beta aşamasında kardeşimi tester olarak kullanıyorum. Aklımda tek bir soru işareti var projeyi Almanca'dan Türkçe'ye çevirdiğim için gelecek yeni güncellemeler ile bazı yerler Almanca olma ihtimali beni korkutuyor. En iyisi sanırım Ubuntu'da kendi repomu oluşturup güncellemeleri oradan denetlemek.

Merhaba dostlar. Sosyal'i bıraktığımı söylemiştim. O günden bugüne 32 bildirim gelmiş. Hepinize teşekkürler. En son çeviri projemin başladığını söylemiştim. Bazı insanlar ile Discord'dan konuştuğumda Sosyal'e atmanın etik olmayacağını belirtmişti. Ancak çeviriyi yaptığımın haberini ilk burada yayınladım. Bir çok yerde paylaşmayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Bu arada proje tamamlanmak üzere. Şu an beta aşamasında kardeşimi tester olarak kullanıyorum. Aklımda tek bir soru işareti var projeyi Almanca'dan Türkçe'ye çevirdiğim için gelecek yeni güncellemeler ile bazı yerler Almanca olma ihtimali beni korkutuyor. En iyisi sanırım Ubuntu'da kendi repomu oluşturup güncellemeleri oradan denetlemek.

Hocam tamamen size kalmış ancak buraya bir indirme linki bırakmanız faydalı olur.

Bence yayınlayın derim Linux kulananlar için iyi olur.

Hocam tamamen size kalmış ancak buraya bir indirme linki bırakmanız faydalı olur.
Burada da paylaşın hocam.
Bence yayınlayın derim Linux kulananlar için iyi olur.
Dün burada bir arkadaş da sormuştu ne zaman çıkacak diye. Bence burada yayınlayın. Linux topluluğu buradan çok rahat ulaşabilir çeviri haline.
Tamamdır o zaman, burada da yayınlayacağım. Ubuntu Forum ile iletişimdeyim sabit konu haline getirirlerse daha iyi olur. Ancak yukarıda söylediğim gibi gücelleme konusunda endişeliyim. Bir güncelleme ile bazı yerler Almanca kalabilir.

Geri döneceğinizi biliyordum. :) Burada da paylaşmanız daha iyi olur bence.
Geri döneceğimden bahsetmedim. 🙃 Sadece tartıştığım kişiler yüzünden Sosyal çekilmez hale gelmişti. Ben de bırakma kararı aldım. Ancak gördüm ki sadece ben tartışmıyormuşum. Artık yeni bir karar aldım zaten beni dinlemeyenleri ben de dinlemiyorum. Bir kişiye konu hakkında yardımcı olmaya çalışıyorum ancak geri dönüt alamıyorum. Kendi sitemi kurup orada rehberler ve incelemeler yayınlama kararı almıştım. Eğer geri dönersem rehberleri burada yayınlarım.

Gitmemeniz iyi olur, zaten şurda konulara cevap yazan 5-6 kişiyiz. Ayrıca buraya eklemeniz iyi olur.
Hocam gitmeyin yahu. Nedenini bilmiyorum belki ama siz burada seviliyorsunuz.
Cidden diğer forumlarda Technopat kalitesi biraz zor. Ubuntu forum bile eksikleri olan bir platform ve kullanıcı sayısı ve rehberler az. Diğer platformlarda desen Türkçe kuralları bile yok. Elimde kendi sitem için 4 tane rehber 1 tane de inceleme mevcut. Buraya geri gelmekte kararsızım. Sorunlu kişilerle tartışma yapmamak elde değil. Yanlış bilgilendirmenin önüne geçmek isterken suçlu oluyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı