Linux için Zoom çevirisini Sosyal'e atmalı mıyım?

Cidden diğer forumlarda Technopat kalitesi biraz zor. Ubuntu forum bile eksikleri olan bir platform ve kullanıcı sayısı ve rehberler az. Diğer platformlarda desen Türkçe kuralları bile yok. Elimde kendi sitem için 4 tane rehber 1 tane de inceleme mevcut. Buraya geri gelmekte kararsızım. Sorunlu kişilerle tartışma yapmamak elde değil. Yanlış bilgilendirmenin önüne geçmek isterken suçlu oluyorum.
Sorunlu kişiler emin olun her yerde vardır hocam. Siz bildiğinizi söylemeye devam edin, onları umursamayın.

Sorunlu kişiler emin olun her yerde vardır hocam. Siz bildiğinizi söylemeye devam edin, onları umursamayın.
Peki hocam. Hazırladığım rehberleri de buraya atarım 1 gün arayla.
Bundan sonra insanlara rehberlerim ile cevap vermeyi düşünüyorum. Daha basit ve kullanışlı.

Sorunlu kişilerle tartışma yapmamak elde değil. Yanlış bilgilendirmenin önüne geçmek isterken suçlu oluyorum.
Hocam sorunlu olduğunuz üyeler kim bilgim yok ve konudan oldukça uzağım. Ama bu forumdaki Linux topluluğu olarak aramızdan kimsenin ayrılmasını istemeyiz. Herkesin ayrı bir yeri var burada o yüzden kalın burada GNU sevgisini hep birlikte yaşatalım. :)

@GNU or NOT hoşgeldiniz, yaptığınız çeviri istediğiniz yerde paylaşabilirsiniz, uygulama üreticisi aksini belirtmedikçe kimse karışmamalı buna. Sadece resmi çeviri olmadığını belirtin yeter.
Tek endişem Zoom'a yeni gelen güncellemelerle bazı yerler çeviri eksiği olacak. Ben güncellemeye devam ederim ancak çeviriyi kullanan kişilerin de bu güncellemeleri alması lazım.

Tek endişem Zoom'a yeni gelen güncellemelerle bazı yerler çeviri eksiği olacak. Ben güncellemeye devam ederim ancak çeviriyi kullanan kişilerin de bu güncellemeleri alması lazım.
Kullanacak kişilerin bunu göze alması gerekir. Alternatif olarak bu işe sürekli devam edecekseniz firmaya bildirin belki kendileri ekler yaptığınız çevirileri.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı