Linux İle Tanışma Hikayeniz

Pek bilgisi olmayan bir arkadaşımın bilgisayarına hangisi olduğunu hatırlamadığım bir android emülatör kurmuştum. Sonrasında kendi bilgisayarıma da kurmak istiyordum bazı uygulamalar için fakat çalışmayacağını çok iyi biliyordum, çokça kez farklı farklı emülatörleri denemiştim daha önce. -Sistemim aşırı kötü- Sonrasında kafama bir anda dank etti "emülatör kuramıyorsam ben de AndroidOS kurayım" diye. 5/6 farklı AndroidOS denedim fakat ya olmayan ekran kartımdan ya da biosumdan dolayı çalışmadı hiçbiri. Bu şekilde 3/4 gün bunları denedim ve en sonunda olmayacağını anlayıp pes ettim. O kadar zaman boşa gitmiş olmasın diye nereden aklıma geldiği hakkında en ufak fikrim olmasa da gidip bari linux kurayım dedim. Her şey bu şekilde başladı, bundan sonra kolay kolay windows kullanabileceğimi sanmıyorum. Bir de keşke bugün bozmasaydım, çok daha iyi olurdu. :D
Güzel başlangıç. 👍🏻
 
Benim aklıma da ayırdığım 100 GB'ye kurulmak yerine inatla bütün diske kurulan, 3 kere tüm oyunlarımı yeniden indirmek zorunda kalmam geliyor.
Bu biraz sizin hatanız değil mi? Elle kurulumdan sadece istediğiniz bölüme kurulmasını sağlayabilirdiniz.
 
Bu biraz sizin hatanız değil mi? Elle kurulumdan sadece istediğiniz bölüme kurulmasını sağlayabilirdiniz.
Öyle yapıyordum zaten, siz bir konuda sanal makineye kurup görsellerle göstermiştiniz oradaki her şeyi eksiksiz yapıyorum ama ne hikmetse Windows gidiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı