Linux işletim sistemi önerisi

Aklım çok karıştı. Şimdi Kubuntu mu yoksa KDE Neon mu indirsem diye düşünüyorum. Kullanım olarak hangisi daha basit ve bana sorun yaşatmaz ?
Fark etmez denebilir, şimdilik kullandığın dağıtımın bir önemi yok. Ancak KDE Neon KDE Masaüstünün geliştiricileri tarafından geliştirildiği için daha stabil olması muhtemeldir. Ancak dediğim gibi, bunlara 2-3 ay kullandıktan sonra karar vereceksin. Burada sana şu iyi dese bile kendi gözün ile görmediğin sürece anlamsız olacak, en iyi seçenek 2 dağıtımı da denemen.
 
Fark etmez denebilir, şimdilik kullandığın dağıtımın bir önemi yok. Ancak KDE Neon KDE masaüstünün geliştiricileri tarafından geliştirildiği için daha stabil olması muhtemeldir. Ancak dediğim gibi, bunlara 2-3 ay kullandıktan sonra karar vereceksin. Burada sana şu iyi dese bile kendi gözün ile görmediğin sürece anlamsız olacak, en iyi seçenek 2 dağıtımı da denemen.

O zaman KDE Neo'nu indirip deneyeceğim. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
 
KDE Neon ve Fedora KDE Spin güzel dağıtımlardır. K Masaüstü Ortamı neredeyse her şekle girebilecek kapasiteye sahip. Kurulumdan hemen sonra sistemin güncellenmesini sağlamalısınız.

[CODE lang="bash" title="Fedora"]pkexec dnf update -y[/CODE]
[CODE lang="bash" title="KDE Neon"]pkexec apt full-upgrade -y[/CODE]
 
Çoğu yerde yeni başlayanlar için bunun önerildiğini gördüm. Bu OS'a tema vb şeyler yükleyebilir miyim ve hangi sürümü indirmeliyim?

Hocam yeni başlayanlar için en uygunu Deepin ya da Elementary'dir. İncelemenizi tavsiye ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı