R RagıpDemiratan Centipat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #1 Yeni kurduğum Linux işletim sisteminde şifremde ı harfi geçiyor, eng klavye de ı koyamıyorum? Nasıl koyabilirim?
Yeni kurduğum Linux işletim sisteminde şifremde ı harfi geçiyor, eng klavye de ı koyamıyorum? Nasıl koyabilirim?
Çözüm Karokan54 13 Temmuz 2022 Default olarak kali kali diye girin. Daha sonra terminalden setxkbmap tr yazarak tr klavyeye geçebiliyorsunuz. Ardından yine terminal üzerinden sifre degişikligi yapabilirsiniz.
Default olarak kali kali diye girin. Daha sonra terminalden setxkbmap tr yazarak tr klavyeye geçebiliyorsunuz. Ardından yine terminal üzerinden sifre degişikligi yapabilirsiniz.
KS KS R RagıpDemiratan Centipat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #11 Karokan54 dedi: Baştan kurmaya gerek yoktur büyük ihtimal de sorunu pek anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Şifreyi değiştirmeye kalktığımda mevcut şifreyi doğru yazmama rağmen kabul etmiyor. Karokan54 dedi: Baştan kurmaya gerek yoktur büyük ihtimal de sorunu pek anlayamadım. Genişletmek için tıkla... H RagıpDemiratan dedi: Şifreyi değiştirmeye kalktığımda mevcut şifreyi doğru yazmama rağmen kabul etmiyor. Genişletmek için tıkla... allettim hocam, teşekkürler. Son düzenleme: 13 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
Karokan54 dedi: Baştan kurmaya gerek yoktur büyük ihtimal de sorunu pek anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Şifreyi değiştirmeye kalktığımda mevcut şifreyi doğru yazmama rağmen kabul etmiyor. Karokan54 dedi: Baştan kurmaya gerek yoktur büyük ihtimal de sorunu pek anlayamadım. Genişletmek için tıkla... H RagıpDemiratan dedi: Şifreyi değiştirmeye kalktığımda mevcut şifreyi doğru yazmama rağmen kabul etmiyor. Genişletmek için tıkla... allettim hocam, teşekkürler.