Çoğu özgür yazılım.Bu bahsettiğin programların ücreti var mı peki?
Çoğu özgür yazılım.Bu bahsettiğin programların ücreti var mı peki?
JetBrain araçları öğrenci isen veya topluluk sürümlerini kullanıyorsan bedava.Bu bahsettiğin programların ücreti var mı peki?
Donanım desteği için sormuştum. Peki donanım desteği diğer Linux'lar ile aynı mıdır?
Size önerim Mint'in xfce sürümü olur.Peki yazılım kodlama ile uğraşılacak. Ve laptopumda APU CPU yüzünden 6 GB RAM kalıyor bunun için laptopu sıkmaycak hangi Linux sistemini önerirsiniz?
Peki yazılım kodlama ile uğraşılacak. Ve laptopumda APU CPU yüzünden 6 GB RAM kalıyor bunun için laptopu sıkmaycak hangi Linux sistemini önerirsiniz?
Müzik için LMMS ve Ardour var, ayrıca ek olarak görseller için Inkscape çok iyi bir program.FL Studio gibi müzik işleriyle uğraşılacak bir alternatif bulamadım.
Kodlama ya merakım var. Web geliştirme öğreniyorum. Linux'a geçsem onun sayesinde az çok Python'da öğrenebilir miyim? Amacım bir şeyler öğrenmek ve en basiti öğrenmeyi zorunlu hale getirmek.
Geçmeni tavsiye ederim, sana muhteşem bir ortam sunacaktır. Herhangi bir dağıtımı seçip istediğin gibi kurabilirsin. Tavsiyem, bir dağıtımı kurmadan önce sanal makinede mutlaka dene.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.