Linux işletim sistemlerinde klavye kablolu mu, kablosuz mu olmalı?

W7 ve XP'den sonrası çok küt tasarımlara sahip. Ubuntu ise her zaman yumuşak bir tasarıma sahip hocam.
Screenshot_1.png
Baksana ben hangi dağıtımı kullanıyorum :)
Windows XP = Mutluluk :)

Son düzenleme:
Bu konuda çok bilmiş birini ikna etmek umrumda değil, Linux'ta Bluetooth'un daha iyi çalıştığından emin olmak bana bir şey katmayacak çünkü. Sadece arkadaş dalga geçebileceğin kadar saçma bir şey söylememişti ve bir ihtimal üzerinden cevap verdim. Sürücüler için de geçerli olabilir bu durum. Linux dağıtımlarında gelen varsayılan sürücülerin birçok donanımla sorunsuz çalıştığı fikrine Linux kullanan herkes katılır.

Tekrarlıyorum, Söylediği doğru değilse bile saydığım sebeplerden ihtimal vermiş olması dalga geçilebilecek bir fikir sunmadığını gösterir.
Öyle bir şey yok, olsa da önemli değil zaten. Sürücü sorunları her türlü Linux üzerinde daha uğraştırıcı ve zaman kaybı.

Öyle demeyin ama, Linux Bluetooth klavyelerde daha az gecikme sunuyor bizlere 🥰

Diğer tüm işletim sistemleri daha yavaş bir şekilde Bluetooth klavye desteği sunuyor, kesinlikle Bluetooth cipi ve versiyonu ile alakalı değil (!)
Bluetooth'un aygitlarinin sahip oldugu gecikmeyi belirleyen tek etken cipi ve versiyonu degil ki.

Begen diye mi yazdik kardesim?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı