Astron
Decapat
Sempatik mi?Şaka maka Ubuntu daha sempatik geliyor bana.

Ubuntu Beğendi

Sempatik mi?Şaka maka Ubuntu daha sempatik geliyor bana.
W7 ve XP'den sonrası çok küt tasarımlara sahip. Ubuntu ise her zaman yumuşak bir tasarıma sahip hocam.Sempatik mi?
Ubuntu Beğendi![]()
Baksana ben hangi dağıtımı kullanıyorumW7 ve XP'den sonrası çok küt tasarımlara sahip. Ubuntu ise her zaman yumuşak bir tasarıma sahip hocam.![]()
Öyle bir şey yok, olsa da önemli değil zaten. Sürücü sorunları her türlü Linux üzerinde daha uğraştırıcı ve zaman kaybı.Bu konuda çok bilmiş birini ikna etmek umrumda değil, Linux'ta Bluetooth'un daha iyi çalıştığından emin olmak bana bir şey katmayacak çünkü. Sadece arkadaş dalga geçebileceğin kadar saçma bir şey söylememişti ve bir ihtimal üzerinden cevap verdim. Sürücüler için de geçerli olabilir bu durum. Linux dağıtımlarında gelen varsayılan sürücülerin birçok donanımla sorunsuz çalıştığı fikrine Linux kullanan herkes katılır.
Tekrarlıyorum, Söylediği doğru değilse bile saydığım sebeplerden ihtimal vermiş olması dalga geçilebilecek bir fikir sunmadığını gösterir.
Öyle bir şey yok, olsa da önemli değil zaten. Sürücü sorunları her türlü Linux üzerinde daha uğraştırıcı ve zaman kaybı.
2018-2019 gibi tanıştım sanırsam, 2020-2021 gibi forumda Linux kategorisinde de aktiftim. 2-3 yıl aktif olarak kullandım diyebiliriz.En uzun süren Linux deneyiminiz ne kadar uzun sürdü?
2018-2019 gibi tanıştım sanırsam, 2020-2021 gibi forumda Linux kategorisinde de aktiftim. 2-3 yıl aktif olarak kullandım diyebiliriz.
Bluetooth'un aygitlarinin sahip oldugu gecikmeyi belirleyen tek etken cipi ve versiyonu degil ki.Öyle demeyin ama, Linux Bluetooth klavyelerde daha az gecikme sunuyor bizlere
Diğer tüm işletim sistemleri daha yavaş bir şekilde Bluetooth klavye desteği sunuyor, kesinlikle Bluetooth cipi ve versiyonu ile alakalı değil (!)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.