Çözüldü Linux kodlama olmadan kullanılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Arkadaşlar kuzenim Linux kullanıyor (elektrik & elektronik mühendisliği okuyor) kodlama vs. şeyler yapıyordu. Ben de heves ettim bi' kullanayım dedim. Merak ettiğim şey şu, Linux için illaki kodlama bilmek mi gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar kuzenim Linux kullanıyor (elektrik & elektronik mühendisliği okuyor) kodlama vs. şeyler yapıyordu. Ben de heves ettim bi' kullanayım dedim. Merak ettiğim şey şu, Linux için illaki kodlama bilmek mi gerek?

Linux kodlama olmadan kullanılabilir mi?

Evet. Ubuntu´yu hiç Terminal´i açmadan sıfırdan kurabilir, görsel arayüzden istediğiniz ayarlarınızı yapabilir ve yine aynı şekilde kullanabilirsiniz.
Ben ilk Linux Manjaro kullandım bildiğim çok şey yoktu ama kolayca uygulama vs şeyler kurdum ve kullandım.

Kali Linux dışında istediğini kullanabilirsin son kullanıcıya yönelik Ubuntu iyidir. Uygulama yüklerken vs. zorlanmazsın.

Komut meselesini gözünde büyütme zamanla alışırsın. Komut bilmek daha rahat kullanmanı sağlar. Bir çok dağıtım komutsuz temel ölçüde kullanılabilir. Fakat bir sorun çıkarsa komutlarla hallediyoruz.

Linux kodlama olmadan kullanılabilir mi?

Evet. Ubuntu´yu hiç Terminal´i açmadan sıfırdan kurabilir, görsel arayüzden istediğiniz ayarlarınızı yapabilir ve yine aynı şekilde kullanabilirsiniz.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…