Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.650 Çözümler 24 10 Ocak 2021 #1 Ev de eski bir laptop var, ona Linux kuracağım. Daha önceden rehber yapan ya da bildiğiniz bir rehber varsa atabilir misiniz? Veya buradan yardımcı olursanız sevinirim.
Ev de eski bir laptop var, ona Linux kuracağım. Daha önceden rehber yapan ya da bildiğiniz bir rehber varsa atabilir misiniz? Veya buradan yardımcı olursanız sevinirim.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #2 Eski Bilgisayarlar için Linux Kurulum Rehberi Bu yazımızda, eski bilgisayarlara Linux kurulumu için bilmeniz gerekenleri ele alıyoruz. ABD’nin Dijital Analiz Programı'na (DAP) göre, Ekim 2020 www.technopat.net Artı 3 Eksi
Eski Bilgisayarlar için Linux Kurulum Rehberi Bu yazımızda, eski bilgisayarlara Linux kurulumu için bilmeniz gerekenleri ele alıyoruz. ABD’nin Dijital Analiz Programı'na (DAP) göre, Ekim 2020 www.technopat.net
pcbozan23 Picopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 503 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #3 Sanal mı? Fiziksel mi? Artı 0 Eksi
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 10 Ocak 2021 #4 İstediğin dağıtımın ISO dosyasını indir. Rufus ile Flash Belleğe yazdır. Sistemi flash bellek ile boot et. Gerekirse YouTube'dan yardım alarak kurulumu tamamla. Tebrikler, artık bir Linux kullanıcısısın! Artı 3 Eksi
İstediğin dağıtımın ISO dosyasını indir. Rufus ile Flash Belleğe yazdır. Sistemi flash bellek ile boot et. Gerekirse YouTube'dan yardım alarak kurulumu tamamla. Tebrikler, artık bir Linux kullanıcısısın!
46imt Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.204 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye 10 Ocak 2021 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 2 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Y yalnizca Decapat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #6 Pardus, Ubuntu veya Mint yükleyebilirsin. Artı -2 Eksi
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 10 Ocak 2021 #7 En Popüler 10 Linux Dağıtımı 2020 yılının en popüler 10 Linux dağıtımı listesindeki işletim sistemlerine sizlerle birlikte göz atıyoruz. Linux, açık kaynaklı bir işletim sistemi www.technopat.net Eski Bilgisayarlar için Linux Kurulum Rehberi Bu yazımızda, eski bilgisayarlara Linux kurulumu için bilmeniz gerekenleri ele alıyoruz. ABD’nin Dijital Analiz Programı'na (DAP) göre, Ekim 2020 www.technopat.net Kubuntu Nasıl Kurulur? Bu yazımızda, ayrı bir diske Kubuntu işletim sistemini nasıl kuracağınızı gösteriyoruz. Rehberimize geçmeden önce, Kubuntu'nun ne olduğuna bakalım. www.technopat.net Yeni Başlayanlar için Linux Komut Satırı Rehberi Bu yazımızda yeni başlayanlar için Linux komut satırına ve sıkça kullanılan komutlara değineceğiz. Komut satırı... Yıllar önce tedavülden kalktığı www.technopat.net Artı 2 Eksi
En Popüler 10 Linux Dağıtımı 2020 yılının en popüler 10 Linux dağıtımı listesindeki işletim sistemlerine sizlerle birlikte göz atıyoruz. Linux, açık kaynaklı bir işletim sistemi www.technopat.net Eski Bilgisayarlar için Linux Kurulum Rehberi Bu yazımızda, eski bilgisayarlara Linux kurulumu için bilmeniz gerekenleri ele alıyoruz. ABD’nin Dijital Analiz Programı'na (DAP) göre, Ekim 2020 www.technopat.net Kubuntu Nasıl Kurulur? Bu yazımızda, ayrı bir diske Kubuntu işletim sistemini nasıl kuracağınızı gösteriyoruz. Rehberimize geçmeden önce, Kubuntu'nun ne olduğuna bakalım. www.technopat.net Yeni Başlayanlar için Linux Komut Satırı Rehberi Bu yazımızda yeni başlayanlar için Linux komut satırına ve sıkça kullanılan komutlara değineceğiz. Komut satırı... Yıllar önce tedavülden kalktığı www.technopat.net
KS KS Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.650 Çözümler 24 10 Ocak 2021 #8 pcbozan23 dedi: Sanal mı? Fiziksel mi? Genişletmek için tıkla... Fiziksel. Artı 0 Eksi
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #9 Hoşgeldin. Umarım memnun kalırsın. Bilgisayarın sistem gereksinimleri nedir? Artı -1 Eksi
KS KS Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.650 Çözümler 24 10 Ocak 2021 #10 Dengesiz Kokarca dedi: Hoşgeldin. Umarım memnun kalırsın, bilgisayarın sistem gereksinimleri nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam çok eski bir laptop, sanırım 4 GB Ram ve i5 3. nesil işlemci bulunuyor. Artı 0 Eksi
Dengesiz Kokarca dedi: Hoşgeldin. Umarım memnun kalırsın, bilgisayarın sistem gereksinimleri nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam çok eski bir laptop, sanırım 4 GB Ram ve i5 3. nesil işlemci bulunuyor.