İlk kez Linux sistemi kullanacağım hangi programlama dillerini bilmem gerekiyor veya İngilizce önemli mi Linux için? Linux'ta neler yapabilirim?
Programlama dili falan bilmenize gerek yok. Linux'un son kullanıcının kullanabilmesi için çeşit çeşit distroları var. Mint kurun keyfinize bakın. Uygulama kurumu yaparken chat GPT'den yardım alabilirsiniz alışana kadar. Konsol kullanarak kurulum yapmanız gerekebiliyor bazen. Steam için falan da Proton var. Onda da yine chat GPT'den yardım alıp kurulum yapabilirsiniz. Windows'tan Linux'a geçenler için ilk olarak çift boot kullanmalarını öneriyorum. Bilgisayarınızın bir kısmına Linux kurun kullanmayı öğrenin. Takıldığınız yerde chat GPT ve Technopat Sosyal yardımcı olur.
Dostum kim dedi sana bunu komik bir durum cidden Windows'tan daha kolay bile gelir kim dedi bunları lütfen şu önyargınızı kırın rica ediyorum tabii ki hiçbir şey önemli değil. Terminal kullanmakta zorunlu değil. Linux kullanmak için dil bilmekte önemli değil Türkçe var zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.