Linux Kurulduktan Sonra Windows'un Silinmesi

KadirHawk

Hectopat
Merhaba,

Başlıkta belirttiğim gibi Linux Mint kurdum, Windows ve D sürücüm sanırım gitti. USB belleğe Linux Mint kurdum BIOS ile Linux çalıştırdım her şey çok iyiydi fakat işletim sistemini Türkçe yaparken karşıma 1-2 adım çıktı sanırım yanlışlıkla HDD biçimlendirip sadece Linux kuruldu ama bu konu için hiç bir ikrim yok. Ben USB biçimlendirip kuracak zannettim ki bunu nasıl yapabilirdi? Sonradan farkına vardım şimdi eski haline nasıl getirebilirim Lütfen Yardım :(

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Temiz Windows 10 kurmak zorundasın :(. Üzgünüm. Tümden işletim sistemi geri döndürmek imkansız değil ama uzun sürer. Sen Temiz W10 kur. Sonra eski dosyalarını kurtarmaya çalış.

Temiz Windows 10 kurmak zorundasın :(. Üzgünüm. Tümden işletim sistemi geri döndürmek imkansız değil ama uzun sürer. Sen Temiz W10 kur. Sonra eski dosyalarını kurtarmaya çalış.
Hocam işletim sistemi sorun değil D sürücüm önemli ama büyük bir yanlışlık yaptım nasıl yapacağımı anlatabilir misin?
Lütfen yardım hard diski nasıl eski haline getirebilirim :(

Son düzenleme:
Hocam işletim sistemi sorun değil D sürücüm önemli ama büyük bir yanlışlık yaptım nasıl yapacağımı anlatabilir misin?
Lütfen yardım hard diski nasıl eski haline getirebilirim :(
Konuyu ancak gördüm bütler ve finallerden dolayı pek aktif değildim. Sorununuz belki devam etmiyor olabilir ama bir şey sormak istiyorum cevaplarınıza göre daha sağlıklı bir çözüm önerebilirim.
Linux'u kuracağınız diski parçalama işlemi ile mi yaptınız? Yani misal olarak 1 TB HDD niz var ve windows disk yöneticisi ile bunun 200 GB lık kısmını ayırıp o kısmına mı kurulum yaptınız? Yoksa Windows'un kurulu olduğu yeri seçerek mi yaptınız?
Bu arada @Mr.Acar 2. diskimin 100 GB lık kısmına Linux Mint kurulumu yapmıştım fakat kullanmadığım için windows disk yönetecisi ile önce biçimlendirip daha sonra tekrar birleştirme yaptım yani eski haline dönebiliyor diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı