Logitech G29 alınır mı?

18 Bine kadar bütçem var yarın gidip bakacağımda shifter önermiş bir arkadaş ama 4k felan çok para değilmi ya shiftere
G29 vitesi 3k hocam. İnternette G29+ shifter 17k şuan. Düz direksiyon seti 14k. Ayrıca bazı insanlar kendi yaptıkları vitesi satıyor. Daha ucuza yüksek kalite. Onlara da bakabilirsiniz. PXN direksiyonda illaki PXN vites alacaksınız diye bir şart yok.

g29 vitesi uyarmı buna 2. elde 1.5k ya bulurum

G29 vitesi varsayılan olarak uymaz fakat zamanında T300'e falan takanlar vardı demek ki aparat vb. ile bir yolu var fakat ne kadar sağlıklı olur bilmem.
Ben zamanında Simtur ile ikisinin arasında kalmıştım. G29 görünüm olarak bi tık daha gerçeğe yakın gibi durduğu için almıştım fakat iç yapıları çok benzer yani G29'da gerçeğe benzemiyor geçişleri tak tak geçiyor aralıklar çok kısa vb.
Fakat vites konusunda yorum yapamayacağım daha bilgili arkadaşlar vardır illa ki.

Ha bu arada G29 vitesinin 6. vites kısmı 1 yılda bozulmuştu bende. Oyunlarda ise 4. ve 6. viteslerde yazılımdan dolayı sorun vardı. Onu da ekleyeyim.
Peki uyumlu bildiğin shifter varmı
Kendi A7 vitesi var. O pahalı derseniz dediğim gibi Sahibinden üzerinde Arduino ile vites yapanlar var. Eğer bütçeniz varsa USB ucu olan bir vites bakabilirsiniz. Yada G29 vitesine USB adaptörü alabilirsiniz.

Ha bu arada G29 vitesinin 6. vites kısmı 1 yılda bozulmuştu bende. Oyunlarda ise 4. ve 6. viteslerde yazılımdan dolayı sorun vardı. Onu da ekleyeyim.

Kendi A7 vitesi var. O pahalı derseniz dediğim gibi Sahibinden üzerinde Arduino ile vites yapanlar var. Eğer bütçeniz varsa USB ucu olan bir vites bakabilirsiniz. Yada G29 vitesine USB adaptörü alabilirsiniz.
Kronik bir set yani 2. el de bulursam a7 düşünebilirim arduino ile uğraşılmaz ya bence

Kronik bir set yani 2. el de bulursam a7 düşünebilirim arduino ile uğraşılmaz ya bence
Yani en sağlıklısı A7 olur hocam. Bu bütçede viteslerden çok bir şey beklemeyin. Oyuncak gibiydi G29 vitesi. Plastik bir oyuncak. Ayrıca inanın bana Arduino ile vites yapan adamlar Logitech'den daha fazla para harcıyor daha kaliteli ürün kullanıyor.

Yani en sağlıklısı A7 olur hocam. Bu bütçede viteslerden çok bir şey beklemeyin. Oyuncak gibiydi G29 vitesi. Plastik bir oyuncak. Ayrıca inanın bana Arduino ile vites yapan adamlar Logitech'den daha fazla para harcıyor daha kaliteli ürün kullanıyor.
Bir süre vitessiz idare edicez onuda kurban bayramında çözeriz artık :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı