Linux kurulu sistemde Windows diskte görünmüyor

Eğer USB'niz önyüklenebilir şekilde ayarlanmamışsa çalıştıramazsınız. Dosyaları Linux'a aktarın, Ventoy kurun, en son dosyalarınızı atabilirsiniz. ISO dosyaları ve normal dosyaları aynı klasöre atabilirsiniz. Sorun olmaz.

Eğer USB'niz önyüklenebilir şekilde ayarlanmamışsa çalıştıramazsınız. Dosyaları Linux'a aktarın, Ventoy kurun, en son dosyalarınızı atabilirsiniz. ISO dosyaları ve normal dosyaları aynı klasöre atabilirsiniz. Sorun olmaz.
klasöre atamıyorum sadece dosyalar silinmeden iso yu yazdırmak istiyorum usb ye

windows 10 kurulum yardımcısı ile usb ye yazdırsam usb de ki dosyalar silinir mi?

nolur cevap ver

Son düzenleme:
Klasöre atamıyorum sadece dosyalar silinmeden ISO'yu yazdırmak istiyorum USB'ye.

Nasıl yapamıyorsunuz USB bellek yazılamaz moda geçmiş ise ömrü dolmuştur teknik olarak hiçbir şey yapamazsınız o zaman.

Windows 10 kurulum yardımcısı ile USB'ye yazdırsam USB de ki dosyalar silinir mi?

Evet normal USB bellekleri kurulum USB'sine çevirmek her durumda verileri USB bellekten silmek anlamınada gelir.

Hocamında dediği gibi dosyaları bilgisayara almanız lazım.

neyse dosyaları atabildim sonunda bilgisayara ama hala kurulum ekranın da disk çıkmıyor hdd
Nasıl yapamıyorsunuz USB bellek yazılamaz moda geçmiş ise ömrü dolmuştur teknik olarak hiçbir şey yapamazsınız o zaman.

Evet normal USB bellekleri kurulum USB'sine çevirmek her durumda verileri USB bellekten silmek anlamınada gelir.

Hocamında dediği gibi dosyaları bilgisayara almanız lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı