More'a tıklayııp bir ekran görüntüsü atar mısın?
More'a tıklayııp bir ekran görüntüsü atar mısın?
Netinst yüklemişsiniz. Kurulum aracı üzerinden yapmak zorundayız. Disk ekranı gelince expert partitioner seçeneğinr tıklayıp existing partitions seçeneğini seç. Manual partitioning ekranına atacak. Aşağıdaki videoyu takip et ama Root'a 45GB alan verdiği yerde sen tüm kalan alanı ver. Swap istiyorsan istediğin swap alanı kadar azaltırsın. Home klasörünü ayırmaya gerek yok.
Kurulum aracında diski sil ve kur gibi bir seçenek olacak onu seç.
Hocam galiba hallettim ama her açılışta bu ekran geliyor ve girerken parola sormuyor nasıl çözebilirim?
Bootlander bulamadım hocam.OpenSUSE'nin kurulum aracı diğer dağıtımlardan farklı bu yüzden gözden kaçırmış olabilir.
Ben herhangi bir dağıtımın kurulumunu yapmadan önce diskteki tüm bölümleri sildiğim için böyle bir çabaya girmemiştim.
Kurulum aşamasında disk özetinin geçildiği yerde expert partitioner var oradan silebilmen lazım.
Ve ya daha kolay olan yol guided setup var, oradan da ne yapacağını seçebilmen lazım.
Ama halihazırda bir kurulumun var ise kurmakla uğraşmak yerine neden Windows'un olduğu bölümü silip yeni bir bölüm açmıyorsun ya da olan bir bölme eklemiyorsun anlamadım.
Yastı açıp bootloader içinden hide Bootloader'ı seçip gözükme süresini 1 yap.
Şifre sorması için ben buraya bakıyordum.
Kurulumda kullanıcı oluşturduğun bölümün altında bunu soruyor kurulumda seçeneğin seçimini kaldırıp engelleyebilirsin.
Bootlander bulamadım hocam.Eki Görüntüle 2265587
Önyükleyici de olacak sekmeler arasında sonuncu olan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.