Çözüldü Linux Microsoft'a mı ait?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

649338

Decipat
Makaleler
4
Merhaba sevgili arkadaşlar. Az önce internette gezerken Shiftdelete'nin internet sitesinde bir yazı gördüm. "Microsoft 32 yıl önceki işletim sistemine güncelleme mi verecek?" tam magazin başlığı. Her neyse. Bunu gördüm aklıma Windows 95 falan geldi acaba hangisine gelecek diye düşünürken konu içinde Linux'dan bahsedildiğini fark ettim. Yanlış mı yazdılar, ben mi yanlış anladım veya oradaki Linux başka bir şey mi? Yardımcı olanlara teşekkür ederim iyi sosyaller.

Çözüm
Hayır. Linux çekirdeği, Linus Torvalds'ın öncülüğünde Linux Vakfı tarafından geliştirilir.
Merhaba sevgili arkadaşlar. Az önce internette gezerken Shiftdelete'nin internet sitesinde bir yazı gördüm. "Microsoft 32 yıl önceki işletim sistemine güncelleme mi verecek?" tam magazin başlığı. Her neyse. Bunu gördüm aklıma Windows 95 falan geldi acaba hangisine gelecek diye düşünürken konu içinde Linux'dan bahsedildiğini fark ettim. Yanlış mı yazdılar, ben mi yanlış anladım veya oradaki Linux başka bir şey mi? Yardımcı olanlara teşekkür ederim iyi sosyaller.
Aslında iyi olurdu. Böylece oyun ve programlara daha çok destek olurdu. Ve Windows gibi daha bilindik olurdu. Aslında gene bilindik ama bazı insanlar bilmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı