Linux Mint İşletim Sistemimi Görmüyor

B

burakoz211

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar. Ben linux kuracaktım fakat yüklerken windows'un yanına kur yazmıyor (yani windows'u görmüyor) ne yapabilirim başka bir şey deyince ise disk tek parça gözüküyor ne yapmalıyım ?

İşletim sistemi: windows 7

Merhaba arkadaşlar. Ben linux kuracaktım fakat yüklerken windows'un yanına kur yazmıyor (yani windows'u görmüyor) ne yapabilirim başka bir şey deyince ise disk tek parça gözüküyor ne yapmalıyım ?

İşletim sistemi: windows 7
Windows'un yanına kur seçeneğini ben hiç kullanmadım. Şu anda kaç bölümden oluşuyor depolama alanın? Özel kurulumda parçalayıp rahatlıkla kurman gerekir.

Windows'un yanına kur seçeneğini ben hiç kullanmadım. Şu anda kaç bölümden oluşuyor depolama alanın? Özel kurulumda parçalayıp rahatlıkla kurman gerekir.
Eskiden windows'un kurulu olduğu diski görebiliyordum fakat şimdi disk tek parça görünüyor anlamadım yardım ederseniz sevinirim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı