Linux Mint kurulumda takıldı

KyryloDN

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Донецьк
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Extensa EX215-54 || Intel Core i5-1135G7 2.40GHz || Intel iRIS Xe Graphics || 16GB DDR4 3200 MHz || OS: Windows 11 Home
Merhaba arkadaşlar. Windows 7'nin yanına Linux Mint kuruyordum. Windows7'nin yanına kur dedikten sonra alanı belirledim, tam yükle diyecektim, elektrik gitti. Gelince tekrar kuruluma girdim. Şu an "Yüklenen paketler kaydediliyor"da kaldı. Alttaki yazılar kayıyor. İşlem var ama 20 dakikadır bekliyorum. Sizce uzun bir süre değil mi? Yeniden başlatırsam diski bozarım diye korkuyorum. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

IMG_20210504_224532_081.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısı W 10u resetlerken başıma geldi benim hard diskim yanmış sizinde yanmış ya da bozulmuş olabilir.

Disk yanmadı Linux Mint'in Gparted uygulamasında diskim gözüküyor.

Bunu okuyun hocam donma problemi hakkında fazla konu var sizinki elektrik ile birleşince korkutmuştur.

Bunu okuyun hocam donma problemi hakkında fazla konu var sizinki elektrik ile birleşince korkutmuştur.

Evet beni çok korkuttu az daha bekleyeceğim eğer geçmesse kurulumu yeniden başlatacağım.
Arkadaşlar PC'yi yeniden başlattım Windows 7 açıldı şu an o kadar mutluyum.

16201601447833563211192475849732.jpg

Ki anlatamam yazan herkese teşekkür ederim <3 <3 <3

Son düzenleme:
Kusura bakmayın etiketi yeni gördüm. Gerçi görsem de pek bir fikrim yoktu açıkçası.

Benim anlamadığım kısım elektrik geldikten sonra nasıl kuruluma devam edebildiniz? :)

Önemli değil, yani şöyle alanı belirledim tam yüklemek için fareyi elime aldım elektrik gitti ve geldiği zaman setup'u yeniden açtım önceki oluşturduğum alanı yeniden seçtim ve devam ettim ve dediğim yerde 1 saat takılı kaldı en son dayanamadım PC'yi yeniden başlattım Windows 7 açıldı ve tövbe ettim daha Mint kurmayacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı