Arkadaşlar Linux Mint'a LoL kurmak istiyorum. Birkaç yöntem biliyorum ama en iyi performansı elde etmek istiyorum. Bilgisayarımın donanım özellikleri pek iyi değil. GT220M . Lutris mi denemeliyim? Ne önerirsiniz? Nasıl yapabilirim anlatırsanız aşama aşama sevinirim.
Bu arada o temayı yükledikten sonra pc epey yavaşladı ya. Zaten pc benim değil mi 3.ye format atacağım . Bu arada kesinlikle belirtmeliyim. Bu OS sanıldığı kadar kararlı değil. Kararlılık düşük haberiniz olsun. KDE'de. Mint Cinnamon kesinlikle daha kararlı.
Bilmiyorum hocam bir bakacağım. Belki de bende öyledir. Çünkü şu an tekrar tema yükledim sorun olmadı. Sanırım Kernel ile alakası vardı. Öncesinde 5.10 yapmıştım. Şimdi yükseltme yapmadım ve sorun oldukça azaldı. 5.9'da kullanıyorum şu an.
Manjora Xfce livedeyim şu an tarayıcı 3 saniyede açılınca sanırım düştüm kaldıranım yok, tasarım geliştirilebilir mi? Evet ancak performansa etki emeyen düşük bir tema yüklerim. Ef-sa-ne
Bilmiyorum hocam bir bakacağım. Belki de bende öyledir. Çünkü şu an tekrar tema yükledim sorun olmadı. Sanırım Kernel ile alakası vardı. Öncesinde 5.10 yapmıştım. Şimdi yükseltme yapmadım ve sorun oldukça azaldı. 5.9'da kullanıyorum şu an.
Evet 1 saat önce formatlamadan önce 6 tema yüklüydü. Şu an sadece bir tema yükledim sorun yok. Oldukça da stabil. Format öncesi drop giriyordu adeta, şimdi akıcı bayağı. Oldukça iyi, ben biraz fazla şişirmişim önceki kullanışımda.
Bu tema gerçek mi? Çok güzeeel, nasıl yapacağım hakkında bilgi verir misiniz? Sanırım buradaki kişiler hep beraber Discord grubu açsak daha iyi olacak çünkü konu değişti bayağı.
Xfce ile adam akıllı bir özelleştirme yaparsan kde olsun gnome olsun sana itici gelir xfce başka bir şey görmez gözün. Eki Görüntüle 868543 Eki Görüntüle 868544