Linux Mint LoL nasıl yüklenir?

Katılım
28 Ağustos 2020
Mesajlar
11.681
Makaleler
9
Çözümler
135
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Linux Mint'a LoL kurmak istiyorum. Birkaç yöntem biliyorum ama en iyi performansı elde etmek istiyorum. Bilgisayarımın donanım özellikleri pek iyi değil. GT220M :). Lutris mi denemeliyim? Ne önerirsiniz? Nasıl yapabilirim anlatırsanız aşama aşama sevinirim.
 
Arkadaşlar çok güzel temalar var ancak kararlılık biraz kötüleşebiliyor temalarla. Haberiniz olsun. MacOS temaslarını kurdum kasıyordu biraz arada ekranda sanki yatık açılmış gibi siyaha düşüyordu. Neyseki şimdilik sorun yok. Şöyle yaptım buyrun. Daha iyi olabilir ama şimdilik böyle yaptım nasıl sizce.
16126176597286505158678230912565.jpg
 
Arkadaşlar çok güzel temalar var ancak kararlılık biraz kötüleşebiliyor temalarla. Haberiniz olsun. macOS temaslarını kurdum kasıyordu biraz arada ekranda sanki yatık açılmış gibi siyaha düşüyordu. Neyseki şimdilik sorun yok. Şöyle yaptım buyurun. Daha iyi olabilir ama şimdilik böyle yaptım nasıl sizce. Eki Görüntüle 868357

Oaaaaa, gamebuntu temasıığğğ, bu temaya sahip olmak için gamebuntu yüklicektim demek manjorada vaaaar, aldım gitttiii.
 
Artı -1 Eksi
Bu arada o temayı yükledikten sonra pc epey yavaşladı ya. Zaten pc benim değil mi 3.ye format atacağım 😂. Bu arada kesinlikle belirtmeliyim. Bu OS sanıldığı kadar kararlı değil. Kararlılık düşük haberiniz olsun. KDE'de. Mint Cinnamon kesinlikle daha kararlı. Ama açıkçası birazcık benim daha da çözmem lazım. Bu sistem yavaş çalışıyor gibime geliyor. Sürücülerden dolayı olabilir. İşte yükletmiyor ki doğru düzgün biraz sinir etmedi değil. Gerekirse XFCE yüklerim kararlılık için. Nedense kararsız olması canımı sıkıyor. Bu arada kötü bilgisayarı olanlar için diyorum:

BİOS üzerinden USB belleği seçtikten sonra ve GRUB üzerinde boot et dediğiniz anda yaklaşık 10 dakika o siyah ekranda bekleyebilirsiniz haberiniz olsun. Benim gibi çalışmıyor diye düşünmeyin. 10 dakika sonra birden açılıyor saçma bir şekilde.
 
Bu arada o temayı yükledikten sonra PC epey yavaşladı ya. Zaten PC benim değil mi 3.ye format atacağım 😂. Bu arada kesinlikle belirtmeliyim. Bu OS sanıldığı kadar kararlı değil. Kararlılık düşük haberiniz olsun. Kde'de. Mint cinnamon kesinlikle daha kararlı. Ama açıkçası birazcık benim daha da çözmem lazım. Bu sistem yavaş çalışıyor gibime geliyor. Sürücülerden dolayı olabilir. İşte yükletmiyor ki doğru düzgün biraz sinir etmedi değil. Gerekirse Xfce yüklerim kararlılık için. Nedense kararsız olması canımı sıkıyor. Bu arada kötü bilgisayarı olanlar için diyorum:

BIOS üzerinden USB belleği seçtikten sonra ve grub üzerinde Boot et dediğiniz anda yaklaşık 10 dakika o siyah ekranda bekleyebilirsiniz haberiniz olsun. Benim gibi çalışmıyor diye düşünmeyin. 10 dakika sonra birden açılıyor saçma bir şekilde.

Xfce daha hızlı bir masaüstü sunar onu deneyin ve düşük sistem ve Linux Mint apayrı şeyler.
 
Xfce daha hızlı bir masaüstü sunar onu deneyin ve düşük sistem ve Linux Mint apayrı şeyler.
Bu arada aman diyim çekirdek Sürümü yükseltmeyin. 5.10 versiyonuna çıkarttım. Normalde 5.9 ile geliyor. Birkaç değişiklik oldu olumsuz anlamda. Şimdi tekrar test edeceğim. Şimdilik eğer yapın derse kernel güncellemesi yapmayın hocam.
 
Bu arada aman deyim çekirdek sürümü yükseltmeyin. 5.10 versiyonuna çıkarttım. Normalde 5.9 ile geliyor. Birkaç değişiklik oldu olumsuz anlamda. Şimdi tekrar test edeceğim. Şimdilik eğer yapın derse kernel güncellemesi yapmayın hocam.

Asla kernel güncellemesi yapmadan Xfce kullanacağım o zaman, değerli bilgin için teşekkürler :) seninle konuşmayı isterim Discord'un varsa cwerch#5334
 
Asla kernel güncellemesi yapmadan Xfce kullanacağım o zaman, değerli bilgin için teşekkürler :) seninle konuşmayı isterim Discord'un varsa cwerch#5334
Discordum var hocam ama adımı verirsem kesinlikle banlanırım. Ben sizi birazdan ekleyeceğim 😂. Bu arada şunu da söyliyim kurarken ilk başta internet internete bağlı değilsiniz diyecek. Eğer klavye ayarlamasını yapmadıysanız internet şifrenizi yanlış yazacaksınız.

Yükleyiciyi açın hızlıca klavye ayarına gelin. Sonrasında klavyeyi ayarladıktan sonra çıkın ve arkasından tekrar Yükleyiciyi açın. O zaman birkaç paket indiriyor hemen hızlıca. Belki daha iyi olabilir aklınızda bulunsun.
Screenshot_20210206_165859_com.discord.jpg

Hocam istek atılmıyor yanlış kullanıcı adı diyor. Doğrusu nedir?
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı