Linux Mint LoL nasıl yüklenir?

Katılım
28 Ağustos 2020
Mesajlar
11.681
Makaleler
9
Çözümler
135
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Linux Mint'a LoL kurmak istiyorum. Birkaç yöntem biliyorum ama en iyi performansı elde etmek istiyorum. Bilgisayarımın donanım özellikleri pek iyi değil. GT220M :). Lutris mi denemeliyim? Ne önerirsiniz? Nasıl yapabilirim anlatırsanız aşama aşama sevinirim.
 
Xfce ile adam akıllı bir özelleştirme yaparsan kde olsun gnome olsun sana itici gelir xfce başka bir şey görmez gözün.
Yalnız temalar 3 farklı sistemde 3 farklı şekilde gözükür. Xfce ve Gnome GTK kullanmasına rağmen tüm temalar Gnome için tasarlanmıştır ve Gnome'da daha iyi gözükür. Yani temanın tüm verimini alırsınız.

KDE ise Qt kullanır. Yani GTK temaları KDE üzerine yüklenmez. Onun yerine Qt temaları vardır. Qt ise GTK'dan daha kapsamlı ve geniştir. Bu da KDE'nin daha özelleştirilebilir ve güzel olduğunu gösterir.

Kısacası tüm sistemleri birbirine benzetmek zor iş.
 
Son düzenleme:
Bu tema gerçek mi? Çok güzeeel, nasıl yapacağım hakkında bilgi verir misiniz? Sanırım buradaki kişiler hep beraber Discord grubu açsak daha iyi olacak çünkü konu değişti bayağı.
Ben içten içe moderatörler gelmesin diye dua ediyorum. Konu öylesine saptı ki büyük sorun olur biri görürse :).
 
Son düzenleme:
Hocam onu zaten 1 saat önce attım :) Deneyip hemen geliyorum.
5.4 LTS sürümünü kurdum. Performans açısından ve kararlılık açısından çok etkiledi. 5.4 LTS kurulmasını tavsiye ediyorum. @Zurnadürüm ve @Dengesiz Kokarca haklıymış.
Boşuna LTS kullanın demiyoruz :D
Çoğu uygulamanın ve yazılımın LTS sürümü iyi oluyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı