Çözüldü Linux Mint - MacOS tema paketleri nereden bulunur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BayCoder

Hectopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Öncelikle iyi forumlar, eski ve optimizasyonu kötü denilebilecek bir bilgisayarım var. Bu bilgisayarda Linux Mint kullanıyorum. Ve bilgisayarımı şu an macOS sistemine benzetmek istiyorum. Ama aşağıda verdiğim paketleri Mint'de bulamadım bunları nasıl indirebilirim?

vala-panel-appmenu-common-git vala-panel-appmenu-registrar-git vala-panel-appmenu-xfce-git appmenu-gtk-module panther-launcher-git

Çözüm
Xfce'ye vala-menu kurmak için aşağıdaki komutu çalıştır.

Kod:
sudo apt install vala-panel-appmenu appmenu-gtk3-module appmenu-gtk2-module xfce4-appmenu-plugin

Panther menü'yü ana sayfasından indirip kurarsın (Ubuntu paketi). Panther Launcher
Hocam sorun linklere ulaşmak değil videoda gösterilen vala-panel gibi programlara kurmak.
Hocam şimdi anladım sizi. Ben de yaklaşık 1 ay öncesine kadar Xfce'ye kurmak istiyordum fakat bende de Vala panel ve birkaç şey kurulmamıştı. Cinnamon'da böyle bir sorun yok sorun Xfce'de.

Hocam şimdi anladım sizi. Ben de yaklaşık 1 ay öncesine kadar Xfce'ye kurmak istiyordum fakat bende de Vala panel ve birkaç şey kurulmamıştı. Cinnamon'da böyle bir sorun yok sorun Xfce'de.
Hocam cinnamon da xfce masaüstünde de aynı paketler çekilmiyor mu ?

Şimdi hocalarım bu paketleri xfce masaüstüne kuramıyor muyuz ?

@dakovey hocam sizin bu konuyla alakalı bir rehberiniz vardı yardımcı olabilir misiniz ? @401916 hocam sizin de böyle bir yazınızı gördüm. Yardımcı olursanız sevinirim.
XFCE'ye kurulmaz diye biliyorum. Şu video ile yapabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Xfce'ye vala-menu kurmak için aşağıdaki komutu çalıştır.

Kod:
sudo apt install vala-panel-appmenu appmenu-gtk3-module appmenu-gtk2-module xfce4-appmenu-plugin

Panther menü'yü ana sayfasından indirip kurarsın (Ubuntu paketi). Panther Launcher

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı