- Makaleler
- 1
Masaüstü ortamınız nedir?Selam;
Linux Mint kurup özelleştirme yapmak istedim. Paneli daha bulanık ve saati tam ortada duracak şekilde ayarlamak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
@222744 şans eseri profilinize baktığımda Linux desktop fotoğrafınızı gördüm hocam. Bu konuyla ilgili yardımcı olabilir misiniz?
Bilmiyorum ama Mint Cinnamon olabilir. İndirirken onu indirmiştim.Masaüstü ortamınız nedir?
O zaman cinnamon.Bilmiyorum ama Mint Cinnamon olabilir. İndirirken onu indirmiştim.
O zaman cinnamon.
Saati yine ortaya alamadım hocam. Masaüstüm bu şekilde.Şu konu fikir verebilir.
Rehber: Cinnamon'a Orchis teması ile Macos görünümü verme
Orchis Cinnamon dock temasıyla, Cinnamon alt panele dock görünümü verip üst paneli klasik biçimde kullanabilirsiniz. Bunun için temayı buradan indirip çıkartın ve içindeki Orchis-dark-dock dizinini, ev dizini içindeki gizli .themes dizinine kopyalayın. Gizli dizinleri görünür yapmak için dosya...www.technopat.net
Ortada yeri varmış oraya tam oturtmazsam olmuyormuş. Teşekkürler sorunum çözüldü.Panel düzenlemeyi etkinleştirip, saati tutup orta kısma taşıyacaksın, sonra panel düzenlemeyi kapatırsın. Bağlantıda bahsediliyordu benzer işlemden, dikkatlice incelersin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.