Linux Mint Panel

Hocam işte haftalardır sürekli Linux denemekten sıkıldım bunda kalayım diyorum artık cidden bayağı dağıtım denedim. Teşekkürler ama bezdim artık.
Dağıtım değiştirmeden görünüm değiştirmek istiyorsanız Arch veya Debian yükleyin. Ben şahsen Arch kullanıyorum. Canım sıkılınca masaüstü ortamını silip başkasını yüklüyorum. Mesela 2 hafta önce KDE kullanıyordum şimdi XFCE geçtim. Bundan da sıkılırsam yine istediğim zaman XFCE'yi silip istediğim ortama veya pencere yöneticisine geçebilirim.

Unutmayın sizi sıkan Linux değil. Linux her zaman neredeyse aynı (systemd ile falan sorununuz varsa orasını bilemem), sizi sıkan şey grafik arayüzü.

Hocam işte haftalardır sürekli Linux denemekten sıkıldım bunda kalayım diyorum artık cidden bayağı dağıtım denedim. Teşekkürler ama bezdim artık.

Önceki mesajımda yazdığımı denediniz mi ?

Arch, Manjaro, Regata OS, Deepin, Ubuntu, Mint
Lubuntu, Xubuntu, Fedora, Kali, Zorin, elementary. Zaten hocam ilk denediğim Ubuntu idi. Debian tabanlı komutlar aklımda kalmıştı hep onlar daha kolay geliyordu Arch, vs... Karışıktı bana göre şu an Mint Cinnamon kullanıyorum.
Aynen denedim hocam. Yeniden başlattıktan sonra sağ üstte applet error u verdi. Desteklenmiyor cinnamon arayüzü sanırım.
Xubuntu kurmaya karar verdim. Daha iyi benzer umarım macOS'a.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı