Çözüldü Linux Mint üzerinde Windows ISO'sunu USB'ye yazma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Gamers_Xion

Hectopat
Daha fazla  
Saygıdeğer hocalarım, hepinize iyi forumlar.
4 saattir uğraşıyorum, kafayı yemek üzereyim :/
Linux Mint üzerinde Windows ISO USB hazırlamak istiyorum ama her taraftan bir sıkıntı çıkıyor.
Ben bu USB'yi nasıl hazırlayabilirim?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.

İyi Sosyaller!

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ventoy kolay aslında.
Buradan aşağı inip Linux tar.gz olanı indirin. Arşiv yöneticisi ile klasöre çıkarın. Daha sonra terminal ile çıkardığınız konuma gelin.

Örnek olarak downloads klasörüne Ventoy'u çıkardıysanız.

cd Downloads/Ventoyklasoradi

Ekran görüntüsü_2022-03-10_18-24-42.png

Mesela ben böyle yaptım. Çalıştırmak için ./VentoyGUI.x86_64 komutunu kullanın. Daha sonra USB'ye Ventoy'u kurun. Kurulum bitince Windows ISO dosyasını direkt USB belleğin içine atın.
Linux Mint üzerinde Windows ISO USB hazırlamak istiyorum ama her taraftan bir sıkıntı çıkıyor.

İyi Sosyaller!
WoeUSB kullan, olmadi Ventoy kur USB'ye en temizi. Sonra ISO'yu atarsin icine direkt kullanirsin.

İyi sosyaller!

Ben Ubuntu'da bu konu ile Windows geçebilmiştim WoeUSB ve Ventoy hata veriyordu.

Aynı sorundan bu konuyu açmıştım. Umarım işinize yarar.

Ventoy kolay aslında.
Buradan aşağı inip Linux tar.gz olanı indirin. Arşiv yöneticisi ile klasöre çıkarın. Daha sonra terminal ile çıkardığınız konuma gelin.

cd Downloads/Ventoyklasoradi

Ekran görüntüsü_2022-03-10_18-24-42.png

Mesela ben böyle yaptım. Çalıştırmak için ./VentoyGUI.x86_64 komutunu kullanın. Daha sonra USB'ye Ventoy'u kurun. Kurulum bitince Windows ISO dosyasını direkt USB belleğin içine atın.

Çözüm
Ventoy kolay aslında.
Buradan aşağı inip Linux tar. Gz olanı indirin. Arşiv yöneticisi ile klasöre çıkarın. Daha sonra terminal ile çıkardığınız konuma gelin.

CD Downloads/Ventoyklasoradi

Eki Görüntüle 1327883

Hocam Allah razı olsun ne kadar uğraştıysam olmadı sizin sayenizde yaptım çok teşekkür ederim 😃

Hocam Allah razı olsun ne kadar uğraştıysam olmadı sizin sayenizde yaptım çok teşekkür ederim 😃

Windows'u kurabilirseniz haber verirsiniz. Eğer hata vermezse yani. Ben Linux'ta Ventoy kullanmak istediğimde boot ederken hata vermişti.

Artı -1 Eksi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı