Linux Mint ve klavye sorunları sonrası Windows'a dönmek

Phymoses

Hectopat
Daha fazla  
Tiny10 1809 da 7 kere falan denedim, olmuyor. Hiçbir şekilde driver yüklenmiyor; yenisi olsun, eskisi olsun, bayağı bir denedim ama siyah ekranda kalıyor. "eee, güncelleme sende o zaman" diyebilirsiniz. Harici monitörümü görmüyor, laptopu masaüstü gibi kullanıyorum, olmuyor. Daha iyi işletim sistemleri var mı? En son Linux Mint denedim, sonrasında klavyeye her harf basışımda dil değişiyordu. Windows tabanlı olursa ve driver güncelleyebileceğim, performans artıran bir modlu Windows işletim sistemi önerileriniz varsa teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Atlas veya Tiny sistemlerine bak. Modlu olanlarda bu ikisi ön planda. Kendim yaparım dersen CTT ve shutup 10 ile kendin debloat et.

Linux'a pek sıcak bakmıyorsun muhtemelen ama KDE Neon ve Kubuntu köşede kalsın, belki ileride kurup denersin.

Atlas veya tiny sistemlerine bak. Modlu olanlarda bu ikisi ön planda. Kendim yaparım dersen CTT ve shutup 10 ile kendin debloat et.

Linux'a pek sıcak bakmıyorsun muhtemelen ama KDE Neon ve Kubuntu köşede kalsın, belki ileride kurup denersin.

Tinyde 1809 sürümünde deniyorum. Moderatör arkadaş biraz düzenlemiş yazıyı ama anlam değişmiş. Hiçbir şekilde driver yüklenmiyor tiny 1809 beta 4 sürümünde diğerler tiny sürümlerinide denedim ama onlar 1809 kadar hoşuma gitmedi.

@Phymoses tiny 10 üvey evlat gözüyle bakılıyor, geliştirilmiyor diye hatırlıyorum. LTSC 2019 kurup sürücüleri kurun, sonra da atlas kurup deneyin isterseniz. LTSC 19 ile kullandığınız tiny 10 aynı kerneli kullanıyor galiba.

@Phymoses tiny 10 üvey evlat gözüyle bakılıyor, geliştirilmiyor diye hatırlıyorum. LTSC 2019 kurup sürücüleri kurun, sonra da atlas kurup deneyin isterseniz. LTSC 19 ile kullandığınız tiny 10 aynı kerneli kullanıyor galiba.

LTSC kurduktan sonra atlası yine Rufus'la yazdırmayacak mıyım hocam. Diskleri sildiğim anda yine sürücüler sıfırlanacak. Tam olarak ne anlatmak isteniz anlayamadım.

Atlas OS, ISO ile kurulmaz. AME Wizard tool kullanılarak playbook dosyası seçilip kuruluyor. Paylaşılan ISO dosyalarına güvenmeyin, ISO sunmayı bıraktılar.

Atlas OS, ISO ile kurulmaz. AME Wizard tool kullanılarak playbook dosyası seçilip kuruluyor. Paylaşılan ISO dosyalarına güvenmeyin, ISO sunmayı bıraktılar.

'Atlas OS için 22H2 sürümü dışında olmaz' diye bir yazı okudum. Sıkıntı çıkar mı LTSC 2019 sürümünde. Başka bir sürüm varsa onu mu indirmem lazım bu arada dönüşleriniz için çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı