Merhaba eski parçalardan eski bir PC topladım. Linux Mint ve Pardus arasında kaldım. Hangisini seçmeliyim?
- 8 GB DDR3 RAM.
- AMD A6 6400k.
- Ekran kartı yok.
- Anakart bilinmiyor.
Merhaba eski parçalardan eski bir PC topladım. Linux Mint ve Pardus arasında kaldım. Hangisini seçmeliyim?
- 8 GB DDR3 RAM.
- AMD A6 6400k.
- Ekran kartı yok.
- Anakart bilinmiyor.
Pardus zaten hedefine ulaşamamış bir dağıtım. İyi bir dağıtım olsaydı biz her türlü destekler ve kullanırdık. Şu an Debian + panter temalı bir dağıtım sadece. Linux Mint Cinnamon indirin. Ben de ilk onu kurmuştum.
Linux Mint tarafıan yatkındım zzzaten ama herkes Pardus günlük kullanımda uygun dfeğil dediler ben uzun süre kullandım neden değil.
İndirme kısmında Türkiye'den 3 adet yter var hangisini indireceğim.
Son sürüm güncellemelerini vermiyor. Aslında sorun bundan ziyade gereğinden fazla uzun süre bekletiyorlar.
Önemli değil hepsi aynı dosya. Hızlı olanı tercih edebilirsin.
Son sürüm güncellemelerini vermiyor. Aslında sorun bundan ziyade gereğinden fazla uzun süre bekletiyorlar. Debian tabanı problemi.
Aslında depolar testing ile değiştirilse nasıl olur diye düşünüyorum bazen.
Önemli değil hepsi aynı dosya. Hızlı olanı tercih edebilirsin.
Hızlı olanı nereden seçiez holdfing var Linux derneği var.
Masaüstü ortamı değil.
Linux mint kesinlikle pardus şuan için panterli debiandan farkı yok mint daha iyi.Merhaba eski parçalardan eski bir PC topladım. Linux Mint ve Pardus arasında kaldım. Hangisini seçmeliyim?
- 8 GB DDR3 RAM.
- AMD A6 6400k.
- Ekran kartı yok.
- Anakart bilinmiyor.
Anlamadım hocam.Bence cok guzel bir sey bu durum. Linux Mint gider. Onu yukle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.