Linux Mint vs Pop!_OS

Hocam hortlattım ama hayal kırıklığına falan uğramadım girdim Ubuntu kurdum arkada boş boş RAM'imi yiyen GPU mu yiyen Windows artık yok stabil güncelleme yayınlamayan Windows yok CS de tamtamına 100 150 hatta 200'e varan FPS artışı yakaladım donmalar kasmalar çökmeler gitti ki size de hak veriyorum 2021'den 2024'e değişti Linux yani. Ve şimdi size çok iyi bir site sunacağım bu site de kendi kriterlerinize göre sorular cevaplıyorsunuz ve size en uygun olan dağıtım çıkıyor ben yaptım bana Linux Mint ve Ubuntu çıktı Ubuntu'yu seçtim daha yakın gördüm yani her şeyi soruyorlar oyun için mi istiyorsanız yoksa başka şey mi diye Distrochooser
Merhaba hocam.
Ben bir Linux dağıtımı seçmeye çalışıyorum. Hangisini önerirsniz?
Dağıtımlar hakkında çok bir bilgim yok.
Aklımda Zorin, Ubuntu ve Mint var.

Zorin iyidir.

Dalga mı geçiyorsunuz? Adamı Gnu/Linux'dan soğutacaksınız.

Ya hocam çok karışık bu işler.
Kimisi mint, kimisi zorin, kimisi arch öneriyor.
Yok mu şöyle oyunlarda en az sıkıntısı olan, oyunlarda bol fps veren, güzel arayüzlü bir dağıtım?
Neden herkes farklı öneriyor?
Hepsini sıra sıra yükleyip denemeli miyim?

Ya hocam çok karışık bu işler.
Kimisi Mint, kimisi zorin, kimisi Arch öneriyor.
Yok mu şöyle oyunlarda en az sıkıntısı olan, oyunlarda bol FPS veren, güzel arayüzlü bir dağıtım?
Neden herkes farklı öneriyor?
Hepsini sıra sıra yükleyip denemeli miyim?

Distrohopping (sürekli dağıtım değiştirme) aşaması yaşayacaksınız elbet, oyunlarda en az sıkıntısı olan ve bol FPS veren bir dağıtım diye bir şey yok. Arayüzüne istediğiniz gibi değiştirirsiniz. Nobaraos oyun için tasarlanmış bir dağıtımdır ama ben zorin öneririm.

Distrohopping (sürekli dağıtım değiştirme) aşaması yaşayacaksınız elbet, oyunlarda en az sıkıntısı olan ve bol FPS veren bir dağıtım diye bir şey yok. Arayüzüne istediğiniz gibi değiştirirsiniz. Nobaraos oyun için tasarlanmış bir dağıtımdır ama ben zorin öneririm.
Tamam hocam sağ olun yanıtınız için.
Bu işe bulaştık artık hergun bir dağıtım deneyecem😃

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı