Linux Mint Xfce yazı tipi rengi nasıl değiştirilir?

jandark

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Mint Xfce kullanıyorum ve Window Manager ve Appearance üzerinde Material Black teması kullanıyorum ancak panel üzerindeki sembollerin ve genel olarak sistemin yazı tipinin rengi gri, bunları nasıl beyaz yapabilirim?

Screenshot_2023-05-08_21-22-02.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Apperance içinde değişitirilebilir kolaylıkla.

Eki Görüntüle 1771823

Ekstra font indirip yüklemek için ilk önce font-Viewer paketini yükle.
Sonra indirdiğim yazı fontu tıkla, bir arayüz açılıyor. Oradan da ınstall'a bas.

Teşekkürler hocam deneyeceğim.

Apperance içinde değişitirilebilir kolaylıkla.

Eki Görüntüle 1771823

Ekstra font indirip yüklemek için ilk önce font-Viewer paketini yükle.
Sonra indirdiğim yazı fontu tıkla, bir arayüz açılıyor. Oradan da ınstall'a bas.

Dediğiniz şekilde font değiştirebildim ancak renkler hala aynı tema ile mi ilgili acaba fikriniz var mı? Fluent Dark temasına geçince beyaz oluyor çünkü hem semboller hem de fontların rengi.

Temeya uygun icon paketi indirin homca. Büyük ihitmalle ondan böyle.
Hocam indirdim, temanın önerdiği ikon paketini de denedim ancak olay temanın renk seçiminde gtk dosyalarına bakınca anladım panel, menu gibi alanlarda ki fontlarda kullanılan renk griymiş. Değiştirmeyi denedim bir kaç dosyada ki renk şemaları üzerinden ama fayda etmedi hepsiylede uğraşmak istemiyorum açıkçası, temayı hazırlayan arkadaşa github üzerinden yazdım varsa kolay yolu artık yaparım yoksa ya başka tema yada böyle kullanırım. Bu arada XFCE için bildiğin başka düz köşeli, direkt siyah tonlarda tema varsa önerirsen çok sevinirim.

Hocam indirdim, temanın önerdiği ikon paketini de denedim ancak olay temanın renk seçiminde gtk dosyalarına bakınca panel, menu gibi alanlarda ki fontlarda kullanılan renk griymiş. Değiştirmeyi denedim bir kaç dosyada ki renk şemaları üzerinden ama fayda etmedi hepsiylede uğraşmak istemiyorum açıkçası, temayı hazırlayan arkadaşa github üzerinden yazdım varsa kolay yolu artık yaparım yoksa ya başka tema yada böyle kullanırım. Bu arada XFCE için bildiğin başka düz köşeli, direkt siyah tonlarda tema varsa önerirsen çok sevinirim.
Kanki bir de Windows Manager'dan tema atayacaksın. Onu demeyi unuttum.
1683591452276.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı