Linux Mint'e geçilmeli mi?

Buyur.

Anlamadım bunu hangi manada söyledin?

Eki Görüntüle 2499552
Günlük bir kullanıcı için Mint'e geçiş biraz cesaret ister. Bu, Mint’in anlaşılmaz veya kullanımı zor bir dağıtım olmasından değil; sizin konfor alanınızdan çıkmak istememenizle ilgilidir. Terminalde işlem yapmadan Linux kullanmayı unut diyebilirim.

Günlük bir kullanıcı için Mint'e geçiş biraz cesaret ister. Bu, Mint'in anlaşılmaz veya kullanımı zor bir dağıtım olmasından değil; sizin konfor alanınızdan çıkmak istememenizle ilgilidir. Terminalde işlem yapmadan Linux kullanmayı unut diyebilirim.

Ben öğreneceğim ona hazırladım kendimi.

Günlük bir kullanıcı için Mint'e geçiş biraz cesaret ister. Bu, Mint'in anlaşılmaz veya kullanımı zor bir dağıtım olmasından değil; sizin konfor alanınızdan çıkmak istememenizle ilgilidir. Terminalde işlem yapmadan Linux kullanmayı unut diyebilirim.

Terminalsizde kullanmak mümkün, yazılım yöneticisinde çoğu uygulama var. Hiç terminal kullanmadan günlük kullanıcı kullanabilir. Ayrıca terminal artık bana göre bir engel değil yapay zekaya ne yapmak istediğini söylüyorsun o sana komutları atıyor gerisi kopyala yapıştır.

Terminalsizde kullanmak mümkün, yazılım yöneticisinde çoğu uygulama var. Hiç terminal kullanmadan günlük kullanıcı kullanabilir. Ayrıca terminal artık bana göre bir engel değil yapay zekaya ne yapmak istediğini söylüyorsun o sana komutları atıyor gerisi kopyala yapıştır.
Maalesef, her ne kadar Linux bu konuda geçmişe göre kendini geliştirmiş olsa da, terminal kullanmadan Linux işletim sistemini kullanmak hâlâ hayalden ibaret. Üstelik, birçok günlük kullanıcı crackli programlar da kullanıyor. Spesifik bir programın crackli versiyonunu terminal kullanmadan kurmak ise neredeyse imkânsız.
Basit bir DaVinci Resolve kurulumu bile terminal gerektirmekte...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hazır değilsen Dual Boot kullan. Ben kullanıyorum. Adobe ve bazı oyunlar olmasa temelli geçerdim.

Bence Windows'tan kullandığınız Adobe gibi Linux'ta kullanamayacağınız uygulamalar yoksa dualboot kullanmayın. Denemiştim ama Windows kullanmaya alışık olduğum için sürekli Windows açasım geliyordu. Bu yüzden Linux kullanmak canım istemiyordu. Onun dışında zaten oynadığınız oyunları Linux'ta kolayca açabilirsiniz. Mint de başlangıç için güzel bir dağıtım bence geçmenizde engel yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı