Arkadaşlar Linux Mint kullanıyorum ve droid cam yüklemek istiyorum ama yükleyemiyorum internette hep yabancı kaynaklar var anlamıyorum Linux'da iyi olan birileri yazabilir mi nasıl yükleyeceği mi?
Bu arada yabancı kaynakları anlamıyorum yazmışsınız ama şunu söylemem gerek: Maalesef ki Linux hakkında Türkçe kaynak pek yok. Eğer anlamak istiyorsanız Google Chrome tarayıcısının otomatik çeviri aracı işinizi görür.
bu arada yabancı kaynakları anlamıyorum yazmışsınız ama şunu söylemem gerek: Maalesef ki Linux hakkında Türkçe kaynak pek yok. Eğer anlamak istiyorsanız Google Chrome tarayıcısının otomatik çeviri aracı işinizi görür.
Arch tabanı bence uygulama genişliği ve desteği açısından reklamı yapılacak bir taban. Bence rahat rahat reklamını yapın hak ediyor. Ben kendim şuan Pardus kullanıyorum ama kuramadım kurabilirsem cevap vereceğim arkadaşa.
Arkadaşlar Linux Mint kullanıyorum ve droid cam yüklemek istiyorum ama yükleyemiyorum internette hep yabancı kaynaklar var anlamıyorum Linux'da iyi olan birileri yazabilir mi nasıl yükleyeceği mi?