Linux dağıtımı önerisi

GTA 5 açılır ama iyi çalışır mı bilemeyiz. Chrome, Chromium, Firefox, Opera, Vivaldi, Brave, Microsoft Edge ve birçok tarayıcıyı kurabilirsiniz, ayrıca Zoom'da Linux'ta bulunuyor. Buradan dağıtımlara bakabilirsin.

GTA 5 açılır ama iyi çalışır mı bilemeyiz. Chrome, Chromium, Firefox, Opera, Vivaldi, Brave, Microsoft Edge ve birçok tarayıcıyı kurabilirsiniz, ayrıca Zoom'da Linux'ta bulunuyor. Buradan dağıtımlara bakabilirsin.
Biliyorum hocam zoom var. GTA 5 Windows 10'da 1680x1050 en düşük ayarlarda 50-60 FPS civarı oynatıyordu. Şimdi de zaten çok bi beklentim yok. Yeni heistler gelmiş onlar için indireceğim.

Ayrıca ben Windows 10'da Epoccam adlı bir uygulama kullanıyordum. Telefonun kamerasını bilgisayara aktarıyor.

Bunun için droidcam uygulaması var. Aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

İndirdikten sonra arşive sağ tıklayın ve çıkartın. Sonra çıkarttığınız dizin içine girin ve boş bir alanda sağ tıklayıp burada uçbirimi aç seçeneği ile uçbirimi açın. Sonra aşağıdaki komutları sırasıyla uçbirimde çalıştırarak kurulum yapabilirsiniz.

Kod:
sudo ./install-client
Kod:
sudo ./install-sound
Kod:
sudo ./install-dkms

Kurulumdan sonra sistemi yeniden başlatın. Ardından aşağıdaki komutla ya da çıkarttığınız dizin içindeki droidcam dosyasına çift tıklayarak çalıştırabilirsiniz.

Kod:
droidcam

Droidcam'ın sadece USB değil, ağ desteği de var. Android ve IOS destekliyor.

Sistemde i3 üstü işlemci ve 4 GB. ve üstü RAM varsa, Linux Mint Cinnamon'u deneyebilirsin.

Bunun için droidcam uygulaması var. Aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

İndirdikten sonra arşive sağ tıklayın ve çıkartın. Sonra çıkarttığınız dizin içine girin ve boş bir alanda sağ tıklayıp burada uçbirimi aç seçeneği ile uçbirimi açın. Sonra aşağıdaki komutları sırasıyla uçbirimde çalıştırarak kurulum yapabilirsiniz.

Kod:
sudo ./install-client
Kod:
sudo ./install-sound
Kod:
sudo ./install-dkms

Kurulumdan sonra sistemi yeniden başlatın. Ardından aşağıdaki komutla ya da çıkarttığınız dizin içindeki droidcam dosyasına çift tıklayarak çalıştırabilirsiniz.

Kod:
droidcam

Droidcam'ın sadece USB değil, ağ desteği de var. Android ve IOS destekliyor.

Sistemde i3 üstü işlemci ve 4 GB. ve üstü RAM varsa, Linux Mint Cinnamon'u deneyebilirsin.
Evet hocam gördüm onu ben de. Kullanıyorum ve çalıştırdım. Linux Mint şu an iyi gibi. Tek sorunum Arctis 3 2019 mikrafonunu algılamıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı