Şu anda Linux Mint XFCE dağıtımındayım. Hız ve RAM kullanımı bakımından memnunum açıkçası. Sormak istediğim şey ise belli bir ayar yapmam gerekiyor mu?
Ne için belirli bir ayar yapmanız gerekiyor mu? Özel bir şey var mı aklınızda?Şu anda Linux Mint XFCE dağıtımındayım. Hız ve RAM kullanımı bakımından memnunum açıkçası. Sormak istediğim şey ise belli bir ayar yapmam gerekiyor mu?
Hayır. Windows'ta stabilite için bazı ayarlar yapıyordum ve bunları Linux Mint'de nasıl yapabilirim diye sormuştum fakat sanırım öyle bir şey yok.Ne için belirli bir ayar yapmanız gerekiyor mu? Özel bir şey var mı aklınızda?
Çünkü zaten stabil bir dağıtım kullanıyorsunuz XD.Hayır. Windows'ta stabilite için bazı ayarlar yapıyordum ve bunları Linux Mint'de nasıl yapabilirim diye sormuştum fakat sanırım öyle bir şey yok.
Aslında kullandığım Windows sürümü de stabildi çünkü NTLite ile içinden birçok şeyi çıkarmıştım.Çünkü zaten stabil bir dağıtım kullanıyorsunuz XD.
Hayır. Windows'ta stabilite için bazı ayarlar yapıyordum ve bunları Linux Mint'de nasıl yapabilirim diye sormuştum fakat sanırım öyle bir şey yok.
Şu anda Linux Mint xfce dağıtımındayım. Hız ve RAM kullanımı bakımından memnunum açıkçası. Sormak istediğim şey ise belli bir ayar yapmam gerekiyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.