Yükleyebilceğinizi sanmam Linux yazılımı oyun için değil daha çok kodlama içindir.
Programları var nasıl PES 2013 yüklerim
Katılıyorum, Linux kullanabilmek için kodlamabilmek lazım. Mesela ben HTTPS bildiğim için kullanabiliyorum. Size de tavsiyem HTTPS, olmadı en kötü HTTP öğrenin, yoksa düzgün kullanamazsınız.
İnternetten indirdikten sonra Wine ile açmayı deneyin.
Linux için kodlama bilmek gerekmiyor. Hem bunu diyenler daha kodlama bilmiyor. Hem Linux sadece kodlama için değil.Evet Linux için kodlamabilmek gerekiyor bence Windows daha uygun oyun için
Linux için kodlamabilmek gerekmiyor. Hem bunu diyenler daha kodlama bilmiyor. Hem Linux sadece kodlama için değil.
Linux oyun desteği hala Windows kadar değil ama Linux'da oyun oynayan bir sürü insan gördüm. Hatta bazı oyunlar Linux'da daha hızlı.Doğru ama Linux oyun için'mi daha çok kodlama için.
Linux oyun desteği hala Windows kadar değil ama Linux'da oyun oynayan bir sürü kişi gördüm. Hatta bazı oyunlar Linux'da daha hızlı.
Çoğu biliyor zaten. O yüzden de oynayabildiklerini oynuyorlar.Tamam ama çoğu oyun Windows'da var eğer Linux'e geçiyorsan bunu bilmek gerek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.