Linux Mint'ten Ubuntu'ya geçme

Vento'yu indirdimde nasıl çalışcanı anlamadım nasıl olacak videoda göremedim.

.86_64 gibi uzantıya sahip bir ventoygui isimli dosya olacak. Ona çift tıkla. Eğer açılmaz ya da hata verirse Terminal açıp uygulamayı terminale sürükle ve çıkan komutun başına yoksa sudo komutunu ekle.

Dosya Ekleri

• 20230827_192010.jpg
    20230827_192010.jpg
    168,9 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Böyle mi?

Öyle bir dosya ya da dizn yok hatası alıyorum.

Attığım videoyu doğru izlediğinden emin misin?

Ventoy'a sağ tıkla buraya çıkar deyin. Sonra çıkan klasörü açın ve bana ekran görüntüsü atın.

ventoyGUI.x86_64 isimli dosyaya çift tıkla. Şifre girme ekranı gelecek, şifreni gir.

Eğer gelmezse ve hata falan verirse ventoyGUI.x86_64 isimli dosyayı terminale sürükle ve yoksa başına sudo ekleyip enter de. Sonrasında şifreni gir.

ventoyGUI.x86_64 isimli dosyaya çift tıkla. Şifre girme ekranı gelecek, şifreni gir.

Eğer gelmezse ve hata falan verirse ventoyGUI.x86_64 isimli dosyayı terminale sürükle ve yoksa başına sudo ekleyip enter de. Sonrasında şifreni gir.
1693155832574-png.1920109

erem@kerem-HP-ProOne-400-G2-20-in-Non-Touch-AiO:~$ sudo'/home/kerem/Masaüstü/ventoy-1.0.95'
bash: sudo/home/kerem/Masaüstü/ventoy-1.0.95: Böyle bir dosya ya da dizin yok
kerem@kerem-HP-ProOne-400-G2-20-in-Non-Touch-AiO:~$ ^C
kerem@kerem-HP-ProOne-400-G2-20-in-Non-Touch-AiO:~$

Beceriksiz olduğumu kabul ediyorumda olmuyor.

Linux Mint sistemimde hatalar vs. verdi Ubuntu kuracağımda Windows 10 da yaptığım gibi Rufus'dan mı yapacağım her şeyi, öyle değilse anlatabilecek var mı?
Linux Mint ile Ubuntu ayni dagitim zaten. Daha dogrusu %100 ayni degil de. Tabanlari ayni oldugu icin birinde yasadigin sorunu digerinde yasama ihtimalin cok yuksek. Dagitim degistirmek istiyorsan toptan tabani degistirmeni tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı