VirtualBox kurabilirsin veya direk USB üzerinden çalıştırıp deneyebilirsin. Mint ile başlamanı tavsiye ederim.Merhaba. Linux öğrenmek istiyorum. Bu başlıktaki iki seçenekten hangisi daha verimli ve güvenilir olur?
Merhaba. Linux öğrenmek istiyorum. Bu başlıktaki iki seçenekten hangisi daha verimli ve güvenilir olur?
Test etmek ister ise. Mint kurmalı yeni başlayan birisi için dualboot yapmak çok basit.En iyisi dualboot.
Linux Mint kurdum ve kullandım. Sanırım sanal makineden denesem daha iyi olur?Test etmek ister ise. Mint kurmalı yeni başlayan birisi için dualboot yapmak çok basit.
Kurduysan dualboot olarak kalabilir her türlü her ayıracaksın zaten hem daha performanslı olur.Linux Mint kurdum ve kullandım. Sanırım sanal makineden denesem daha iyi olur?
Birkaç güne kadar bilgisayarımda vardı ama sürücü sorunlarından dolayı Windows'a geçiş yaptım. Ya sanal makine ya da wsl ile linux kurucam bir tık kararsızım.Kurduysan dualboot olarak kalabilir her türlü her ayıracaksın zaten hem daha performanslı olur.
Birkaç güne kadar bilgisayarımda vardı ama sürücü sorunlarından dolayı Windows'a geçiş yaptım. Ya sanal makine ya da WSL ile Linux kuracağım bir tık kararsızım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.