Linux severler derneği kuruyorum

Evet Linux severler derneği kuruyorum eğer girmek isteyen var ise belirtip profiline #linuxseverlerdernegi isterse yazabilir.
Eğer moderatör izni olursa Discord sunucusu açabilirim ve kayıt sistemi koyacağım, eğer sunucuda küfür eden biri olursa sınırsız banı verip afiyet olsun diyorum.

Son düzenleme:
Evet Linux severler derneği kuruyorum eğer girmek isteyen var ise belirtip profiline #linuxsevernerneği isterse yazabilir.
Eğer moderatör izni olursa Discord sunucusu açabilirim ve kayıt sistemi koyacağım, eğer sunucuda küfür eden biri olursa sınırsız banı verip afiyet olsun diyorum.
Linuxsevernerneği yazmışsın düzelt başkaları yanılmasın şimdiden katılıyorum.

Evet Linux severler derneği kuruyorum eğer girmek isteyen var ise belirtip profiline #linuxsevernerneği isterse yazabilir.

Dostum katılacağım ama İşletim sistemimi değiştiremem şu anlık. Linux kullanmak şart mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı