Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
C, C++ dillerini temel seviyede biliyorum. İngilizcemin de iyi olduğunu düşünüyorum. Linux tabanlı işletim sistemi yapmak istiyorum. Hangi dokümantasyonlara ihtiyacım var veya hangi yoldan gidebilirim? Önerileriniz benim için önemlidir. Teşekkürler.
Merhaba. Ben ve arkadaşlarım beraber bir Linux tabanlı işletim sistemi yapmak istiyoruz, kısacası Linux dağıtımı. Nasıl yapılır? Veya kolay yolu var mıdır? Bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Merhaba, Linux tabanlı basit bir işletim sistemi yazmak istiyorum. Temel seviyede Java, C#, C++ ve ileri düzeyde JavaScript bilgim var. Yardımcı olursanız sevinirim.
C/C++ dillerine baya hakim olman gerek. ASM falan da lazım olabilir yapacağın şeylere göre ve bir kaç dil daha lazım olabilir. Unix / Linux yapısını yalayıp yutmuş olman lazım. Böyle bir seviyeye gelmen en az 7-8 seneni alır tek başında da yapabileceğin bir iş değil zaten bunları yüzlerce gönüllü insan geliştiriyor.
Birde grafik tasarım konusunda da bilgin olması lazım. Kendi iconlarımı, animasyonlarımı yapacam falan dersen.
Şuan bile saymadığım bir çok şey olabilir.
Basit oyun bile yapmaya kalksan tek başına aylarını alabiliyor işletim sisteminden bahsediyorsun.