Windows 11 için açtığım TPM 2.0'ı kapatmam gerekiyor mu? Hata veya çökme alır mıyım?
Kanka Linux bayağı eski olduğu için sistemi direk bozar TPM 2.0.
TPM 2.0'ı kapatma. Hata verebilir.
Hocam ben Acer laptop kullanıyorum ve Linux'un her türlüsünü denedim her zaman işletim sistemi çöktü.
BIOS'um şu an 1.18 ben bunu 1.13'e düşürünce Linux taş gibi çalışıyor lakin laptop otomatik olarak tekrar 1.18'e güncelliyor BIOS'u.
Heee, o yüzden benim Fedora güvenlik için TPM aç diyor bana değil mi?
30 senelik tek satır eklenmemiş NT kernelle iyi eğlenceler benim en son kernel güncellemem dün geldi.
Windows 11 kullanırken Dual'de de Fedora vardı hem secure hem TPM kapadım bir şeyi ayarlamaya üşendiğim için, sorun olmamıştı ama bilmiyorum.
Nasıl bir çökme yaşıyorsunuz ve BIOS nasıl otomatik güncelleniyor?
Hocam burası için gülücük koydum yanlış anlamayın, hoşuma gitti yazınız.Heee, o yüzden benim fedora güvenlik için TPM aç diyor bana dimi.
30 senelik tek satır eklenmemiş NT kernelle iyi eğlenceler benim en son kernel güncellemem dün geldi.
Bildiğimiz herşey takılıyor linux'ta ve tek çare güç tuşu ile laptopu tamamen kapatıp açmak.Heee, o yüzden benim Fedora güvenlik için TPM aç diyor bana değil mi?
Windows 11 kullanırken Dual'de de Fedora vardı hem secure hem TPM kapadım bir şeyi ayarlamaya üşendiğim için, sorun olmamıştı ama bilmiyorum.
Nasıl bir çökme yaşıyorsunuz ve BIOS nasıl otomatik güncelleniyor?
Denedim otomatik update aldığı zaman tekrar linux çöküyor.1.13 de Linux'u kurup ardından BIOS'u yükseltmeyi denediniz mi ve ne için Linux kurmak istiyorsunuz?
Bildiğimiz her şey takılıyor Linux'ta ve tek çare güç tuşu ile laptopu tamamen kapatıp açmak.
Nasip, rapor olsa okumayı denerdim, ben yaklaşık iki üç ay öyle gittim sıkıntısız.Hocam Windows 11'de TPM kapattığımda mavi ekran almıştım![]()
Logları okumayı deneyebilirim fakat yüksek ihtimalle beceremem daha o seviyelere gelemedim :/Bildiğimiz herşey takılıyor linux'ta ve tek çare güç tuşu ile laptopu tamamen kapatıp açmak.
Denedim otomatik update aldığı zaman tekrar linux çöküyor.
Pc parcalari niye zarar gorsun? Yanlislikla terminal'den overclock yapip karti patlatacagi yok.Size tavsiyem sadece merak için kuruyorsanız sanal makineye kurmanız yoksa hiç bilginiz olmadan bu işe girerseniz muhtemelen PC parçalarına zarar vereceksiniz.
PC parcalari niye zarar gorsun? Yanlislikla Terminal'den overclock yapip karti patlatacagi yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.