Dostum konuyu biraz daha açarmısın? Eğer sadece ubuntu kurmuş iseniz ve disk formatladıysanız diskiniz büyük ihtimalle(yanlış yazmış olabilirim) exFAT olmuştur. videonun ismi farklı ama bu işlemleri yaparsan formata devam edebilirsin.(bu işlemde disk formatlanacağından verileriniz kaybolabilir lütfen yedekleme yapmayı unutmayınız.)Yakın zamanda kodlama için Linux Ubuntu indirdim ama artık Microsoft Windows'a dönmek istiyorum. USB'ye ISO dosyasını yazdırmama rağmen format işlemini gerçekleştirmeme izin vermiyor. Bu durum beni sıkıyor.
Evet denedim ama USB belleğimi görmüyor başka belleklerde denedimDaha önceki konunuzda WoeUSB demiştim o yöntemi denemediniz mi?
Dostum konuyu biraz daha açarmısın? Eğer sadece ubuntu kurmuş iseniz ve disk formatladıysanız diskiniz büyük ihtimalle(yanlış yazmış olabilirim) exFAT olmuştur. videonun ismi farklı ama bu işlemleri yaparsan formata devam edebilirsin.(bu işlemde disk formatlanacağından verileriniz kaybolabilir lütfen yedekleme yapmayı unutmayınız.)
Thx "Secure Boot" kapatmayı deneyeceğimÖncelikle Linux varken Windows kurmak ile Windows varken Linux kurmak arasında hiç bir fark ve sıkıntı yoktur. Bazı konularda sıkıntı yaşayanlar konu açmış çok alakasız cevaplar yazıldığını gördüm onları okuyup kafan karışmasın. USB belleğini boot ekranında görebilmen için .iso dosyasını balenaEtcher programıyla USB belleğini oluşturman ve BIOS'a girip "Secure Boot" ayarını kapatman gerekir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.