Merhaba arkadaşlar Windows 10 yanına Ubuntu 20.04 LTS kuracaktım ancak kuramıyorum. Çünkü ekran sanki birisi yumruk atmış da ekran dağılmış gibi görünüyor.
Tamam ben o zaman Kubuntu isosunu indirdim şu an Rufus ile yazıyorum.
Arkadaşlar Kubuntu'nun Dual Boot özelliği yok galiba ve Kubuntu'yu safe Graphics ile denedim ve bir program kurayım dedim ilk başta Windows gibi çift tıklayarak açıp kuracağımı sandım ama işler çok karıştı galiba Linux bana göre değil herksese yardımları için çok teşekkürler.
Tamam teşekkür ederim ben 2 hafta falan önce kurmayı denemiştim şimdi YouTube'da gezerken gördüm tekrardan cesaretlendim şimdi ISO indirip flasha yazacağım.
Tamam teşekkür ederim ben 2 hafta falan önce kurmayı denemiştim şimdi YouTube'da gezerken gördüm tekrardan cesaretlendim şimdi ISO indirip flasha yazacağım.
Nedenini tam bilememekle birlikte geçen sefer de IDM ile indirdiyseniz dosyalarda hata oluşmuş olabilir. Bu nedenle IDM kullanmadan indirip bildiğiniz gibi kurulum yapın, yine aynı sorun olursa yazın deneyelim.
Nedenini tam bilememekle birlikte geçen sefer de IDM ile indirdiyseniz dosyalarda hata oluşmuş olabilir. Bu nedenle IDM kullanmadan indirip bildiğiniz gibi kurulum yapın, yine aynı sorun olursa yazın deneyelim.