Sigmund Freud
Hectopat
- Makaleler
- 29
Daha fazla
Öncelikle konuyu anasayfadan görmeyip direkt GNU/Linux kategorisinden gelen kişilere selam olsun!
Linux'a resmi olarak geçtim.

Şimdi ne yapayım? İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor.
Windows'a dönmek istemiyorum şimdiden Windows'u istemiyorum. Şaka gibi.
Ama şu an hiçbir şey yapmak istemiyorum nedense. Çünkü Windows'ta amaçsızdım. Sadece oyun oynuyordum.
Şimdi Linux beni oyundan tam olmasa da uzak bıraktı. Şimdi ne yapmalıyım?
Dikkat! Buradan itibaren duygusallık göreceksiniz.
Linux'a geçtim. Ben bu işletim sisteminin nesini öğreneceğim, neyini öğreneceğim, nasıl öğreneceğim?
Bana bir amaç kazandırın. Daha sonra başka bir forumdaki bir kişiye bir sürü soru sordum. Adamı bıktırdım artık.
bilgisayarı kurcala, boz tamir et gibi şeyler söyledi. Aynı söylemleri burada da gördüm.
Neyi kastediyorsunuz? Yani niye bozayım, nesini neyini bozayım, nasıl bozayım, nasıl tamir edeyim? Ve bunları nasıl öğreneyim?
Bana öğrenmeyi öğretin. Lütfen!
Yani bana elimdeki makineye hükmetmeyi, onu tanımayı, bugüne kadar beni hizmetinde çalıştırdı ama artık ben onu hizmetime almak istiyorum. Bunu nasıl yapayım?
Evet.
Kısaca Linux'un neyini öğreneyim, nasıl öğreneyim? Bana bir amaç kazandırın. Lütfen yazdıklarımın hepsini aydınlatın.
Linux'a resmi olarak geçtim.
Şimdi ne yapayım? İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor.
Windows'a dönmek istemiyorum şimdiden Windows'u istemiyorum. Şaka gibi.
Ama şu an hiçbir şey yapmak istemiyorum nedense. Çünkü Windows'ta amaçsızdım. Sadece oyun oynuyordum.
Şimdi Linux beni oyundan tam olmasa da uzak bıraktı. Şimdi ne yapmalıyım?
Dikkat! Buradan itibaren duygusallık göreceksiniz.
Linux'a geçtim. Ben bu işletim sisteminin nesini öğreneceğim, neyini öğreneceğim, nasıl öğreneceğim?
Bana bir amaç kazandırın. Daha sonra başka bir forumdaki bir kişiye bir sürü soru sordum. Adamı bıktırdım artık.
bilgisayarı kurcala, boz tamir et gibi şeyler söyledi. Aynı söylemleri burada da gördüm.
Neyi kastediyorsunuz? Yani niye bozayım, nesini neyini bozayım, nasıl bozayım, nasıl tamir edeyim? Ve bunları nasıl öğreneyim?
Bana öğrenmeyi öğretin. Lütfen!
Yani bana elimdeki makineye hükmetmeyi, onu tanımayı, bugüne kadar beni hizmetinde çalıştırdı ama artık ben onu hizmetime almak istiyorum. Bunu nasıl yapayım?
Evet.
Kısaca Linux'un neyini öğreneyim, nasıl öğreneyim? Bana bir amaç kazandırın. Lütfen yazdıklarımın hepsini aydınlatın.
Okullarda Türkçe veya dil bilgisi dersine hiç gerek yok aslında. Herkesi zorunlu olarak bu sosyale kayıt ettirecekler.