Gnome Tweaks yazılımından "Over-Amplification" ayarını aç.Bana bir uygulama önerir misiniz bu durumu çözebilecek.
Tek tarayıcı açıkken 5.1 GB RAM tüketiyor WindowsBana bir uygulama önerir misiniz bu durumu çözebilecek.
Fedora Windows'tan pek bir kaynak tüketim farkı göremedim ben Google ve Discord açıkken 2.6 evet bariz bir fark var ama yanda VS Code falan açınca yine aynı oluyor.
Geçen gün Fedora'ya geçtim ve sesin Windows'a göre çok az geldiğini fark ettim bilgisayarım HP 15bs122NT laptop.
Evet hocam driverden dolayı bende de Sound Blaster uygulamasını açmayınca ses kısık geliyor.
Hocam demek ki Linux'ta daha az sistem kullanılıyor ya da teknik bir sıkıntı olabilir ama sanmıyorum.
Gnome Tweaks yazılımından "Over-Amplification" ayarını aç.Bana bir uygulama önerir misiniz bu durumu çözebilecek.
Tek tarayıcı açıkken 5.1 GB RAM tüketiyor WindowsBana bir uygulama önerir misiniz bu durumu çözebilecek.
Fedora Windows'tan pek bir kaynak tüketim farkı göremedim ben Google ve Discord açıkken 2.6 evet bariz bir fark var ama yanda VS Code falan açınca yine aynı oluyor.
Bana bir uygulama önerir misiniz bu durumu çözebilecek.
Pardon hocam ben bilgisayardan az ses geliyor diye anladım Kali Linux sanal makine ile mi kurdunuz yoksa normal mi?
Kali Linux kullanmıyorum Fedora kullanıyorum ses kısık geliyor.
Hocam büyük ihtimalle sıkıntı driverda internetten araştırma yapın. Gerekli driverları indirin düzelebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.