Onu diyorum işte.Akıllı telefonu bile Linux çekirdeği kullanmıyor mu?![]()
Onu diyorum işte.Akıllı telefonu bile Linux çekirdeği kullanmıyor mu?![]()
Akıllı telefonu bile Linux çekirdeği kullanmıyor mu?![]()
Uç terminal ile uğraşmak gibi sıkıcı bir yönü var. Bana göre gereksiz. Tüm yazılımlar windows için çıkıyor.Sıkıcı ne alaka? İşletim sisteminin birini eğlendirmesi mi gerek? Ayrıca bana sorarsan baştan sona kadar Linux'u özelleştirebilmek, Windows'ta neredeyse hiçbir şey yapamamaktan daha az sıkıcı.
Yazılım ile uğraştığım yok ama kullanıyorum?Oyun oynayan, yazılım ya da diğer önemli işler ile uğraşmayan kişiler için gereksiz ve sıkıcı.
Stabil, hızlı terminal varken instabil GUI'ye gerek yok benim için.Uç terminal ile uğraşmak gibi sıkıcı bir yönü var. Bana göre gereksiz. Tüm yazılımlar windows için çıkıyor.
Uç terminal ile uğraşmak gibi sıkıcı bir yönü var. Bana göre gereksiz. Tüm yazılımlar Windows için çıkıyor.
Gören de tıkır tıkır terminale yazı yazıyoruz zannedecek. Terminalle uğraşmak istemiyorsan Mint var, elementary var, Arch istersen Manjaro var.Uç terminal ile uğraşmak gibi sıkıcı bir yönü var. Bana göre gereksiz. Tüm yazılımlar windows için çıkıyor.
Dün Dual Boot olarak Zorin OS kurdum. Terminal kullanmadan da her şey yapılabiliyor.Uç terminal ile uğraşmak gibi sıkıcı bir yönü var. Bana göre gereksiz. Tüm yazılımlar windows için çıkıyor.
Hangi oyunları oynayabiliyorsunuz sayar mısınız ?Ben oynuyorum.
Debian WINE gibi şeylerde problem çıkarıyor oyun için önermem.Debian falan kullansana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.