Sürücü tabanlı hile koruması olmayan oyunları oynayabiliyorum.Hangi oyunları oynayabiliyorsunuz sayar mısınız ?
genel olarak anlamında söylemiştim, oynadığınız 1-2 oyun kaideyi bozamaz
Sürücü tabanlı hile koruması olmayan oyunları oynayabiliyorum.Hangi oyunları oynayabiliyorsunuz sayar mısınız ?
Hangi oyunları oynayabiliyorsunuz sayar mısınız?
Video oyunları sizin için PUBG, Valorant gibi oyunlardan ibaret sanırsam.Hangi oyunları oynayabiliyorsunuz sayar mısınız ?
Saymaya gerek yok. Genel tablo için ProtonDB'ye göz atmanız yeterli.Hangi oyunları oynayabiliyorsunuz sayar mısınız ?
Şimdi baktım da WarThunder, Witcher 3, Dota 2, CS:GO, Ets2,Rust,Cities Skylines ve daha bir çok popüler oyun varmış. Aslında bu oyunlardan bir kaçını oynayan birisi Linux'a geçebilir. Hem masaüstü deneyimi olarak memnun kalır, hem de oyunlarını oynar.Saymaya gerek yok. Genel tablo için ProtonDB'ye göz atmanız yeterli.
Hangi oyunları oynayabiliyorsunuz sayar mısınız ?
Öyle mi hocam? @Kerem00Debian WINE gibi şeylerde problem çıkarıyor oyun için önermem.
Hocam Windows ile benzer veyahut yakın performans alıyor musunuz?
Ölçmedim. Ama oyunlarımı rahat oynayabiliyorum bu yeterli. Ama bazı oyunlar Windows'takinden daha hızlı gibi. (Loading süreleri vs.)Hocam Windows ile benzer veyahut yakın performans alıyor musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.