Linux'da GTA IV Oynanır mı?

Sağ olun hocam, daha dün geçtim oyun oynamıyorum diye şu ana kadar bir problemle karşılaşmadım. 😁
Oyun da oynarsınız, ekran kartınızda Vulkan desteği varsa performans kaybınız göze batmayacak kadar olur.

Öyleyse, GTA4'ü vulkana çevirip oynayabilir miyim? 3 kere bitirdim bir daha bitiririm. 🙂
GTA IV herhangi bir tinkering gerektirmiyor. Kendi GTX 950M GPU'mda sorunsuz oynamıştım. Sadece uyumluluk katmanı seçmek yeterli Steam'den. Korsan olsa çalıştır gene herhalde ama o konuda yardımcı olamayacağım Sosyal kuralları gereğince.

GTA IV herhangi bir tinkering gerektirmiyor. Kendi GTX 950M GPU'mda sorunsuz oynamıştım. Sadece uyumluluk katmanı seçmek yeterli Steam'den. Korsan olsa çalıştır gene herhalde ama o konuda yardımcı olamayacağım sosyal kuralları gereğince.

Korsandı ama artık değil 1 hafta önce aldım sonuçta 3 kere bitirdim oyunu. O ayar açık bende ama hangi sürümü seçmeliyim? Proton experimental mı yoksa proton en son sürüm olan mı?

Korsandı ama artık değil 1 hafta önce aldım sonuçta 3 kere bitirdim oyunu. O ayar açık bende ama hangi sürümü seçmeliyim? Proton experimental mı yoksa proton en son sürüm olan mı?
Son sürüm olur. Experimental'e gerek yok.

Tamamdır sağ olun çok teşekkürler hocam, herhangi bir konuda sıkıntı olursa sizi etiketlerim bilgili birisine benziyorsunuz. 😁
Bi' şeyler biliyorum ama o kadar da bilmiyorum. Her konuda yardımcı olamam ama kendi alanlarında çok yetkin olan Linux kullanıcısı üyeler var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı