Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ÇözüldüLinux'ta D-Bus proxy ile eş zamanlanamadı hatası
Merhabalar, Steam'i eski Linux'ta bozunca yeniden Linux kurdum. Ondan sonra Steam'i kullanırken bir gün D-Bus proxy ile eş zamanlanamadı hatası aldım ve açılmamaya başladı. Sorunun çözümü nedir?
Merhabalar, Steam'i eski Linux'ta bozunca yeniden Linux kurdum. Ondan sonra Steam'i kullanırken bir gün D-Bus proxy ile eş zamanlanamadı hatası aldım ve açılmamaya başladı. Sorunun çözümü nedir?
Evet hocam Ubuntu kullanıyorum. Normal de Arch Linux ve Fedora'ya geçtim lakin Arch fazla karışık geldi, (3-4 yıldır linux kullanıyorum yinede çok karışık, Fedora'da driver için bios'a giremedim sistem sokmuyor garip bir şekilde) o yüzden Ubuntu kullanıyorum. ChatGPT yönlendirmesi ile birkaç kod girip Steam'ın HDD'yi görmeme sorununu çözmeye çalışırken Steam'in açılmamasını sağladım. Sıfırdan tekrardan Ubuntu kuruncada bu sorunla karşılaştım.
Snap'la kurunca hem performars alamıyorum hem de sistem ısınıyor o yüzden Flatpak'tan kurdum Steam'i.
Koddan çıkan sonuçta bu
[sudo] arda için parola:
Paket listeleri okunuyor... Bitti
Bağımlılık ağacı oluşturuluyor... Bitti
Durum bilgisi okunuyor... Bitti
dbus-user-session zaten en yeni sürümde (1.14.10-4ubuntu4.1).
dbus-user-session elle kurulmuş olarak ayarlandı.
xdg-desktop-portal zaten en yeni sürümde (1.18.4-1ubuntu2.24.04.1).
xdg-desktop-portal elle kurulmuş olarak ayarlandı.
xdg-desktop-portal-gtk zaten en yeni sürümde (1.15.1-1build2).
xdg-desktop-portal-gtk elle kurulmuş olarak ayarlandı.
Aşağıdaki paketler otomatik olarak kurulmuş ve artık bu paketlere gerek duyulmuyor:
libnvidia-egl-wayland1:i386 nvidia-firmware-570-570.133.07
Bu paketleri kaldırmak için 'sudo apt autoremove' komutunu kullanın.
0 paket yükseltilecek, 0 yeni paket kurulacak, 0 paket kaldırılacak ve 8 paket yükseltilmeyecek.
N: '/etc/apt/sources.list.d/' dizinindeki 'ubuntu.sources.curtin.orig' dosyası geçersiz bir dosya uzantısı olduğu için yok sayılıyor
Evet hocam Ubuntu kullanıyorum. Normal de Arch Linux ve Fedora'ya geçtim lakin Arch fazla karışık geldi, (3-4 yıldır linux kullanıyorum yinede çok karışık, Fedora'da driver için bios'a giremedim sistem sokmuyor garip bir şekilde) o yüzden Ubuntu kullanıyorum. ChatGPT yönlendirmesi ile birkaç kod girip Steam'ın HDD'yi görmeme sorununu çözmeye çalışırken Steam'in açılmamasını sağladım. Sıfırdan tekrardan Ubuntu kuruncada bu sorunla karşılaştım.
Snap'la kurunca hem performars alamıyorum hem de sistem ısınıyor o yüzden Flatpak'tan kurdum Steam'i.
Koddan çıkan sonuçta bu
[sudo] arda için parola:
Paket listeleri okunuyor... Bitti
Bağımlılık ağacı oluşturuluyor... Bitti
Durum bilgisi okunuyor... Bitti
dbus-user-session zaten en yeni sürümde (1.14.10-4ubuntu4.1).
dbus-user-session elle kurulmuş olarak ayarlandı.
xdg-desktop-portal zaten en yeni sürümde (1.18.4-1ubuntu2.24.04.1).
xdg-desktop-portal elle kurulmuş olarak ayarlandı.
xdg-desktop-portal-gtk zaten en yeni sürümde (1.15.1-1build2).
xdg-desktop-portal-gtk elle kurulmuş olarak ayarlandı.
Aşağıdaki paketler otomatik olarak kurulmuş ve artık bu paketlere gerek duyulmuyor:
libnvidia-egl-wayland1:i386 nvidia-firmware-570-570.133.07
Bu paketleri kaldırmak için 'sudo apt autoremove' komutunu kullanın.
0 paket yükseltilecek, 0 yeni paket kurulacak, 0 paket kaldırılacak ve 8 paket yükseltilmeyecek.
N: '/etc/apt/sources.list.d/' dizinindeki 'ubuntu.sources.curtin.orig' dosyası geçersiz bir dosya uzantısı olduğu için yok sayılıyor
D-Bus: Bazı programların ve sistem bileşenlerin bağlantısını sağlıyor diye biliyorum.
Bende çözüm bitti. Aklıma sadece Steam'i sıfırlamak geliyor ancak onunda çözeceğini sanmıyorum. @Bayram Tempest ve @Maomao hocam biliyorlarsa dönüş sağlarlar.
Etiket veya alıntı yapmadığın için geç gördüm. Kusura bakma.
D-Bus: Bazı programların ve sistem bileşenlerin bağlantısını sağlıyor diye biliyorum.
Bende çözüm bitti. Aklıma sadece Steam'i sıfırlamak geliyor ancak onunda çözeceğini sanmıyorum. @Bayram Tempest ve @Maomao hocam biliyorlarsa dönüş sağlarlar.
Etiket veya alıntı yapmadığın için geç gördüm. Kusura bakma.